• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
یکشنبه 18 آذر 1403
کد مطلب : 242523
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/MjL5R
+
-

تحول تهران درحمل‌ونقل برقی

سخنگوی شهرداری تهران از آخرین وضعیت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌گوید

گزارش
تحول تهران درحمل‌ونقل برقی

زینب زینال‌زاده-روزنامه‌نگار

«تهران، شهر تلاش و سرزندگی» شعاری است که سرلوحه اقدامات و برنامه‌های مدیریت شهری ششم قرار گرفت تا در راستای بهبود کیفیت زندگی شهروندان تحولاتی در شهر رخ دهد. برای تحقق این امر مهم حوزه حمل‌ونقل عمومی در اولویت پیگیری قرار گرفت و برای جبران کمبودهای ۱۰ساله ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت قراردادهای خارجی و داخلی منعقد شد. عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران ضمن تشریح آخرین وضعیت حمل‌ونقل عمومی می‌گوید که به‌زودی تحولات جدیدی در تهران رخ می‌دهد.

تاکسی برقی
علاوه بر اتوبوس، تاکسی هم از مدهای حمل‌ونقل عمومی است که سهم بسزایی در ارائه خدمات به مسافران دارد. باتوجه‌به اینکه بخش قابل‌توجهی از این ناوگان فرسوده است، مدیریت شهری در نوسازی تاکسی‌ها به گزینه تاکسی برقی هم توجه داشته است.

اتوبوس‌‌برقی
تهران در لیست شهرهای آلوده جهان قرار دارد و همین موضوع سبب شده تا مدیریت شهری در این دوره به ناوگان برقی توجه ویژه‌ای کند. در این زمینه علاوه بر ظرفیت شرکت‌های داخلی از توان طرف‌های چینی هم برای تأمین اتوبوس‌های برقی استفاده شده است.





تلاش برای کاهش آلودگی هوا و معضل ترافیک

عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران: ‌در سال‌های اخیر توجه به توسعه حمل‌ونقل عمومی پاک به‌عنوان یکی از ارکان اصلی کاهش آلودگی هوا و تسهیل جابه‌جایی شهروندان اهمیت بیشتری یافته است.‌از این‌رو اقدامات متعددی در حوزه نوسازی و تقویت زیرساخت‌های اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی و واگن‌های مترو انجام شده که نشان‌دهنده گام‌های مؤثری در بهبود کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی در دوره ششم مدیریت شهری است. همچنین تأمین اتوبوس و تاکسی برقی با هدف کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و استفاده از انرژی‌های پاک در حمل‌ونقل عمومی انجام شده است. در حوزه ناوگان ریلی هم علاوه بر تأمین واگن به موضوع تعمیرات هم توجه شده و این اقدامات نه‌تنها موجب افزایش عمر مفید واگن‌ها، بلکه بهبود کیفیت ارائه خدمات به مسافران می‌شود. در مجموع تمام این تلاش‌ها نشان‌دهنده حرکت در مسیر ارتقای خدمات شهری و ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای حمل‌ونقل عمومی است. برنامه‌هایی که مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل عمومی پیگیری می‌کند، درصورت اجرای موفق، گامی اساسی در راستای بهبود وضعیت حمل‌ونقل عمومی و کاهش مشکلات ترافیکی و آلودگی هوا خواهد بود.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید