• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
چهار شنبه 16 آبان 1403
کد مطلب : 239738
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/58NOv
+
-

یک‌ آش برای تمام فصول

یک‌ آش برای تمام فصول

آش شولی، غذای محلی و مقوی یزدی‌هاست که در فصول مختلف سال با ترکیب‌های مختلف تهیه وپخته می‌شود و پخت آن در زمستان درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزاست.  به گزارش همشهری، شولی معروف‌ترین آش یزدی است که در عموم مهمانی‌های مردم یزد پخته و مصرف و اغلب عصرها به‌عنوان میان وعده استفاده می‌شود. این آش که سال 1398ثبت ملی شد، خواص درمانی بسیاری دارد و مردم یزد در فصول مختلف و برای درمان بیماری‌های مختلف از آن بهره‌ می‌برند. این‌ آش در تابستان‌های گرم و خشک یزد با شلغم و مقداری نخود سالم یا نیم‌کوب و در زمستان‌ با برگ چغندر به جای اسفناج و گاهی کدو زرد تهیه می‌شود.‌

این خبر را به اشتراک بگذارید