• یکشنبه 11 شهریور 1403
  • الأحَد 26 صفر 1446
  • 2024 Sep 01
سه شنبه 30 مرداد 1403
کد مطلب : 233249
+
-

آسیب مصرف شکر برای کودکان

براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، باید حداکثر ۱۰درصد از کل انرژی روزانه کودکان از طریق شکر تأمین شود، اما با وجود افزایش آگاهی از عواقب سلامتی ناشی از مصرف غذا‌های شیرین، نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر و روند کاهشی مصرف، این عدد حدود 11.7درصد عنوان می‌شود. غذا‌ها و نوشیدنی‌های قندی، کالری بالایی دارند و فاقد ارزش غذایی هستند. مصرف بیش از حد آنها می‌تواند به افزایش وزن و خطر چاقی در دوران کودکی کمک کند. چاقی هم ازجمله فاکتورهای مهم در ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی است و همچنین بر سلامت استخوان و تولیدمثل کودکان در آینده تأثیر می‌گذارد. خوراکی‌های حاوی قند نیز می‌تواند خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را افزایش دهد. بررسی آمارهای جهانی نشان می‌دهد که در سال 2022 بیش از ۳۹۰میلیون کودک و نوجوان ۵ تا ۱۹ساله دارای اضافه وزن بودند و۱۶۰میلیون نفر هم با چاقی زندگی می‌کردند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید