• یکشنبه 25 آبان 1404
  • الأحَد 25 جمادی الاول 1447
  • 2025 Nov 16
یکشنبه 25 آبان 1404
کد مطلب : 267208
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qYlRG
+
-

چطور یک آلرژی خطرناک را در کودکان کاهش دهیم؟

یکی از مواد غذایی آلرژی‌زا در میان کودکان بادام زمینی است که می‌تواند حتی بدترین نوع آلرژی را در افراد ایجاد کند و زندگی فرد را به خطر بیندازد. اما جدیدترین تحقیقات نشانگر آن است که می‌توان با خوراندن بادام زمینی به کودکان خطر ابتلا به آلرژی به این آجیل را در آنان کاهش داد.
براساس نتایج یک مطالعه جدید، تغذیه نوزادان با محصولات بادام زمینی با 43درصد کاهش ارتباط با ابتلا به آلرژی به بادام زمینی مرتبط بوده است. نتایج این مطالعه نشان داد اگر به کودکان در سنین پایین‌تر اجازه داده شود بادام زمینی را امتحان کنند، خطر ابتلا به آلرژی در آنها کاهش می‌یابد. مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا به والدین توصیه می‌کند که برای آشنایی کودکان با مصرف بادام زمینی با مقدار کمی غذای حاوی بادام زمینی رقیق شده شروع کنند، سپس 10دقیقه صبر کنند تا واکنش آلرژیک را بررسی کنند.

این خبر را به اشتراک بگذارید