• یکشنبه 15 مهر 1403
  • الأحَد 2 ربیع الثانی 1446
  • 2024 Oct 06
شنبه 5 خرداد 1403
کد مطلب : 225923
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/MjlvP
+
-

خوشمزه و لعاب‌دار

راهنمایی برای طبخ غذاهایی که ماده اصلی‌شان سبزی و حبوبات است

خوشمزه و لعاب‌دار

آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریبا در تمام کشور پخته می‌شود و بیش از 400نوع شیوه طبخ دارد. در نوع سنتی، مواد اولیه این غذا را انواع سبزی، حبوبات، رشته و کشک تشکیل می‌دهد و از سیر‌داغ، پیازداغ و نعناع‌داغ برای تزیین آن استفاده می‌کنند. اما آش‌های دیگری هم در ایران پخته می‌شوند که موادشان متفاوت است و ‌گاه به فصل خاصی مانند بهار اختصاص دارند. برخی آش‌ها هم مخصوص شهرها و روستاهای مختلف کشورند. حتی سالمندان و رژیمی‌ها هم آش مخصوص خود را دارند. در صفحه‌های پیش رو شیوه پخت و تهیه برخی از این آش‌ها را ارائه کرده‌ایم که امتحان‌شان خالی از لطف نیست.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید