• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
شنبه 25 فروردین 1403
کد مطلب : 222200
+
-

بازگشت صهیونیست‌ها به عصر حجر

بررسی‌ها نشان می‌دهد که اسرائیل درصورت ورود به جنگ با ایران در همان ساعات نخست دچار ضربه‌های مهلک خواهد شد

گزارش
بازگشت صهیونیست‌ها به عصر حجر

رضا عمویی-روزنامه‌نگار

«بازگشت به عصر حجر»؛ یکی از تکیه‌کلام‌های همیشگی و ثابت مقامات تندروی صهیونیستی است؛ مقامات مختلف این رژیم‌ بارها مخالفان خود را در منطقه با عبارت «بازگشت به عصر حجر» تهدید به جنگ‌افروزی کرده‌اند. حتی در مردادماه سال گذشته و پیش از طوفان‌الاقصی، «یواف‌گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تهدید حزب‌الله مدعی شد که لبنان را به عصر حجر بازمی‌گردانیم و این تهدید بار دیگر همزمان با عملیات طوفان‌الاقصی در چند نوبت از سوی صهیونیست‌ها تکرار شده است.
به تازگی نیز با اوج‌گرفتن تنش‌ها میان تهران و تل‌آویو، برخی رسانه‌های عبری‌زبان تهدید کرده‌اند که جنگ علیه تهران، ایران را به عصر حجر باز خواهد گرداند! تکرار این تهدیدات تا به امروز از سوی مقامات و منابع صهیونیست نه‌تنها توخالی بودن آنها را ثابت کرده، بلکه با استناد به شواهد میدانی می‌توان نتیجه‌ گرفت  که اگر جنگی میان ایران و اسرائیل رخ دهد، این اسرائیل است که به عصر حجر باز خواهد گشت.

اسرائیل و ایران در ساعت صفر
اگر یک جنگ تمام‌عیار میان ایران و رژیم صهیونیستی رخ دهد، چه اتفاقی در 2 سوی جبهه نبرد رخ خواهد داد. برای پاسخ به این سؤال باید دانست که جبهه نبرد 2طرف کجاست؟
جبهه نبرد صهیونیست‌ها: برای صهیونیست‌ها مقابله با ایران مستلزم جنگ و بمباران هوایی در عمق سرزمینی به مساحت یک میلیون و 648هزار کیلومترمربع در داخل ایران است. علاوه بر جغرافیای ایران، جبهه نبرد برای صهیونیست‌ها شامل گروه‌های مقاومت در عراق، یمن، سوریه، لبنان و حتی برخی آب‌های آزاد در دریای سرخ و اقیانوس هند نیز خواهد بود، چون نیروی دریایی ایران در سال‌های اخیر توانسته در آب‌‎های خارج از منطقه نیز دست به عملیات نظامی بزند؛ لذا برای صهیونیست‌ها مقابله با ایران در گستره جغرافیایی به بزرگی غرب آسیا در چند میلیون کیلومترمربع است. برای درک ناتوانی اسرائیل در هرگونه درگیری در گستره منطقه‌ای، می‌توان به این موضوع اشاره کرد که اسرائیل در 7‌ماه گذشته در محدوده 365کیلومترمربعی غزه نیز زمینگیر شده و به اهداف خود دست نیافته، چه رسد به جنگ در همه مناطق غرب آسیا!

جبهه نبرد ایران: برای ایران جبهه نبرد و مقابله با رژیم اشغالگر به محدوده 22هزار کیلومترمربعی فلسطین اشغالی محدود است. حتی به فرض ورود آمریکا به جنگ، ناوهای آمریکایی به اهداف در تیررس ایران تبدیل می‌شوند، اما جبهه اصلی جنگ برای ایران از نظر جغرافیایی همچنان محدوده کم‌پهنا و متراکم اسرائیل خواهد بود که در همان ساعات نخست احتمالا 95درصد مناطق آن می‌تواند بمباران شود. فقدان عمق استراتژیک اسرائیل، کار را برای ایران جهت واردکردن ضربات اساسی در همان ساعات نخست جنگ آسان خواهد کرد و شاید صهیونیست‌ها بازگشت به عصرحجر را در همان ساعات ابتدای جنگ تجربه کنند!


خالی‌شدن جمعیت
کل جمعیت اسرائیل براساس آمار سال 2023 کمی بیش از 9میلیون و 800هزار نفر است. از این تعداد کمی بیش از 2میلیون نفر اعراب فلسطینی هستند و دیگران یعنی حدود 7میلیون و 800هزار نفر به‌طور عمده شامل صهیونیست‌ها هستند. در جریان تنش فعلی جاری میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان، حدود یک میلیون صهیونیست به خارج و حدود 150هزار نفر در شهرک‌های شمالی به دیگر مناطق داخلی مهاجرت کرده‌اند. در واقع حداقل 14درصد جمعیت کل صهیونیست‌ها در حال حاضر به‌دلیل جنگ غزه و تنش در مرز لبنان ناچار به مهاجرت شده‌اند، اما این نرخ مهاجرت، کلی است و براساس گزارش کانال2 عبری، نرخ مهاجرت در شهرک‌های نزدیک مرز لبنان و مناطق جنگی حدود 90درصد است و در عمل این شهرک‌ها به شهر ارواح تبدیل شده‌اند. در این صورت ورود اسرائیل به جنگ با ایران و گسترش جنگ به عمق مناطق اشغالی، باعث خواهد شد تا نرخ مهاجرت در کل سرزمین‌های اشغالی به بیش از 90درصد برسد و این به‌معنای سقوط ناگهانی جمعیت صهیونیست‌ها در همان روزهای نخست جنگ با ایران است.

قحطی در روز نخست جنگ
الگوی دیگری که از اسرائیل در شرایط جنگی می‌توان دید، قحطی فراگیر و ناگهانی است. در 18مهرماه سال گذشته همزمان با آغاز حملات راکتی مقاومت فلسطین به شهرهای مرکزی از جمله تل‌آویو و قدس اشغالی، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» کمبود 300قلم مواد غذایی و کالاهای اساسی، تشکیل صف‌های طولانی خرید و خالی‌شدن قفسه فروشگاه‌ها را تأیید کرد و نوشت که فروشگاه زنجیره‌ای «شوفرسال» اعلام کرده که فروش آب، تخم‌مرغ و دیگر کالاهای اساسی به خانوارها به‌صورت محدود انجام خواهد شد. وقتی شلیک چند راکت مقاومت فلسطین به تل‌آویو، این مناطق را با کمبود شدید بیش از اندازه مواد غذایی روبه‌رو می‌کند، طبیعی است که جنگ با ایران به قحطی و غارت موادغذایی در سراسر اسرائیل در همان روز نخست منجر خواهد شد.

سقوط اقتصادی
اقتصاد رژیم صهیونیستی پس از ۶‌ماه جنگ علیه غزه، متحمل خسارت هنگفتی شده که ۵۶میلیارد دلار برآورد می‌شود و در کنار آن این رژیم شاهد کسری شدید بودجه و افزایش بی‌سابقه بدهی‌های عمومی است. جنگ با ایران به‌مراتب هزینه اقتصادی بسیار بزرگ‌تری را به تل‌آویو وارد خواهد کرد. گزارشی از رویترز مربوط به مردادماه 1391(2012) در دست است که هزینه جنگ با ایران را برای اسرائیل تا 44میلیارد دلار پیش‌بینی کرده است. این گزارش در آن زمان سقوط اقتصاد اسرائیل درصورت جنگ با ایران را پیش‌بینی کرده بود. در حال حاضر حتی هزینه جنگ با ایران برای صهیونیست‌ها بسیار بیشتر شده و با استناد به گزارش قبلی رویترز، سقوط اقتصادی اسرائیل در جنگ با ایران تقریبا قطعی است.





 

این خبر را به اشتراک بگذارید