یکی از نمونه کسبوکارهای جدیدکه میتوان از طریق آن درآمد بسیاری هم کسب کرد، پخت غذاهای خانگی و یا محلی است. با وجود اینترنت شما میتوانید در شبکههای اجتماعی و یا سایت، محصولات خود را تبلیغ کنید و فروش آنلاین را راهاندازی کنید.
غذا جزو نیازهای اصلی هر انسانی است. ما میتوانیم بدون خرید لباس جدید یا لوازم غیرضروری دیگر زنده بمانیم و زندگی کنیم. اما بدون غذا خیر. پس همیشه بازار غذا و خوراکی داغ و پرسود است. فقط باید بلد باشید که چطور کسبوکاری موفق را در این بازار بزرگ راهاندازی کنید.
یکی از ویژگیهای بازار مواد غذایی و خوراکی این است که ورود به آن دانش و تخصص بالایی نیاز ندارد. فقط کافی است که آشنایی مختصری با مواد خوراکی یا آشپزی یا تهیه مواد غذایی داشته باشید. البته اگر در زمینه شناخت مواد غذایی یا آشپزی حرفهای باشید کار شما برای کسب درآمد از این طریق راحتتر خواهد بود.
برای راهاندازی کسبوکار آنلاین غذا باید اول از همه نوع فعالیت و محصول نهایی خود را مشخص کنید. بازار مواد غذایی بسیار وسیع و متنوع است و برای داشتن کسبوکاری موفق باید بخشی از این بازار را برای فعالیت انتخاب کنید. به این کار اصطلاحا بازاریابی گوشهای میگویند. یعنی قسمت کوچک و کم رقابتی از یک بازار بزرگ را انتخاب کنید و کسبوکار خودتان را در این زمینه تاسیس کنید.
برای اینکه در کارتان موفق باشید بهتر است در ابتدا خوراکیهای محبوب را پیدا کنید این کار به شما کمک میکند تا تقاضا برای محصولتان را افزایش دهید. در گام بعدی میتوانید سراغ خوراکیهای کمتر شناختهشده بروید که مطابق با ذائقه مردم باشد و احتمال موفقیت در آن زیاد است.
اگر سرمایه زیادی ندارید میتوانید با کمک اعضای خانواده مراحل کار خود را آغاز کنید و بعد آنها از طریق اینترنت و بهصورت آنلاین محصولات خود را بفروشید.
برای فروش محصولات بهصورت آنلاین 3گزینه پیش رو دارید. هرکدام از این روشها مزایا و معایب خاص خود را دارند. بهتر است از تمام این روشها برای معرفی و فروش محصولاتتان استفاده کنید. مسیر اول استفاده از شبکههای اجتماعی است. شبکههای اجتماعی رایگان است و لازم نیست برای فروش محصولاتتان در آن هزینه کنید. اما فرایند فروش محصول از طریق این شبکه اجتماعی کمی سخت و وقتگیر است. همچنین امکان پرداخت اینترنتی هزینه سفارش هم وجود ندارد اما درعین حال شبکههای اجتماعی محل مناسبی برای معرفی محصولات شماست.
راه دوم این است که کالاهای خود را در سایتهای دیگر برای فروش قرار دهید. فروش کالا در سایتهای دیگر هم روش خوبی برای کسب درآمد است. اما باید درصدی از فروش خود را به صاحبان فروشگاه بدهید. پس سود این روش کمتر از روشهای دیگر است.
سومین روش برای فروش محصولاتتان این است که خودتان سایت فروشگاهی بسازید و محصولاتتان را در آن بفروشید. اگر بخواهید سایت فروشگاهی خودتان را بسازید باید برای آن هزینه کنید و مثل2 روش قبلی این روش رایگان نیست. اما در حال حاضر روشهای زیادی برای راهاندازی سایت وجود دارد که خیلی گران نیست و میتوانید با حداقل هزینه بهطور مثال یک میلیون تومان سایت خودتان را راهاندازی کنید. از نکات مثبت داشتن سایت فروشگاهی این است که میتوانید برندسازی کنید و بعد از مدتی کسبوکارتان حسابی رشد میکند. همینطور مردم به سایتهای اینترنتی بیشتر اعتماد دارند. شاید فکر کنید که ساخت سایت فروشگاهی سخت و زمانبر است و به دانش و تخصص بالایی نیاز دارد اما اینطور نیست و با کمی جستوجو درفضای مجازی متوجه میشوید که راهاندازی سایتهای اینترنتی آن قدرها هم که فکر میکنید دشوار نیست.
سرمایهگذاری در بازار غذاهای خانگی
در همینه زمینه :