
راهکارهای مهم و کاربردی در آشپزی

برای خارج کردن حشرات از بین سبزیجات، جدا کردن دانه باقالی از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج و سبزیجات دیگر، گرفتن مزه تلخ کاهو و... چه راهکارهایی دارید؟ ما در اینجا تلاش کردیم تا چند راهکار ساده اما کاربردی را برایتان بیاوریم تا راحتتر بتوانید آشپزی کنید و از مواد غذایی مختلف لذت ببرید
سبز ماندن سبزیجات
اگر مایل هستید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیاسبز، سبز بمانند و رنگ کدر به خود نگیرند، از این روش استفاده کنید. در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات اضافه کنید.
ترد شدن کلم قرمز
اگر کلمهایی که میخواهید برای سالاد استفاده کنید سفت به نظر می رسند، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده کنید. در روش اول مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از 2 بار جوش خوردن، آنها را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شود و در ضمن خنک شود. میبینید که چقدر ترد و خوشمزه میشود. در روش دوم میتوانید کلم خردشده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بسیار ترد میشود.
تلخی لیمو عمانی را بگیرید
بسیاری از ما از مادران خود یادگرفته ایم که وقتی میخواهیم از لیمو عمانی در غذا استفاده کنیم، ابتدا در آن با چاقو چند سوراخ ایجاد کنیم، اما بهتر است به جای سوراخ کردن لیمو عمانی آن را از وسط دو نیم کنیم و هستههای آنها را خارج کنیم تا تلخی آن از بین برود. یکی دیگر از کارهایی که می توان انجام داد این است که حتما از شب قبل لیموها را در آب خیس کنید.
سعی کنید از پودر لیمو استفاده نکنید؛ زیرا خورش شما را کدر میکند.
از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس و هویج
کمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.
قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشک و پلاسیده می کند.
تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده
اگر فرصت خرد کردن سبزیهای پاک کرده را ندارید، آنها را داخل کیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده آنها را از فریزر خارج و قبل از آب شدن یخ آنها، سبزیها را رنده کنید. با این کار هم ریز میشوند و هم طعم سبزی تازه را میدهند.