• چهار شنبه 29 مرداد 1404
  • الأرْبِعَاء 25 صفر 1447
  • 2025 Aug 20
چهار شنبه 10 اسفند 1401
کد مطلب : 186871
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Q1OG0
+
-

بزرگ‌ترین جشن نور کشور در پایتخت

همزمان با اعیاد شعبانیه بزرگ‌ترین جشن نور کشور با عنوان «تهران زیبا» با طراحی و ساخت 50اثر هنری در قالب سازه‌های نوری توسط هنرمندان و مجریان حوزه نور و نورپردازی شهری در بوستان ملت برگزار می‌شود.
به گزارش همشهری، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرتهران با بیان این مطلب افزود: این آثار هنری نوری با الهام گرفتن از موضوعاتی همچون طبیعت، سال نو، تهران، انسان، شادی و نشاط و هنر انتزاعی طراحی، ساخته و درقالب یک چیدمان محیطی در بوستان ملت نصب شده است.
رضا صیادی توجه به نور را یکی از رویکرد‌های اصلی سازمان زیباسازی در حوزه طرح‌های شهری عنوان کرد و افزود: «تهران زیبا» بزرگ‌ترین تجربه کشور در حوزه رویدادهای طراحی و ساخت سازه‌های نوری است که می‌تواند با استمرار به یک برند شهری تبدیل شود.
وی با اشاره به در پیش بودن عید نوروز و‌ ماه مبارک رمضان گفت: این جشن تا پایان‌ماه مبارک رمضان تصویری زیبا از زیست شبانه و شب‌های پایتخت ارائه کرده و به یک رویداد خاطره‌ساز تبدیل خواهد شد.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید