• شنبه 3 خرداد 1404
  • السَّبْت 26 ذی القعده 1446
  • 2025 May 24
چهار شنبه 5 اردیبهشت 1397
کد مطلب : 13596
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qZxR
+
-

خانه‌سازی «جهادگران وردآورد» در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه

خشت‌هایی که به نام شهدا بالا می‌رود

خشت‌هایی که به نام شهدا بالا می‌رود

فاطمه عسگری نیا| خبرنگار:

منطقه 22


زلزله کرمانشاه که آمد خیلی‌ها دل از کار و زندگی و شهر و دیارشان کندند و بار و بنه بستند و راهی مناطق زلزله‌زده شدند، برای اینکه مرهمی بر زخم دل زلزله‌زده‌ها بگذارند. «گروه جهادگران وردآورد» از جمله گروه‌هایی‌اند که به محض اطلاع از وقوع زلزله به این مناطق راهی شدند و تاکنون مشغول خدمت‌رسانی به این مردم هستند. بچه‌های بسیجی که خیلی‌هایشان یک روز در دوران جنگ تحمیلی در جبهه‌های حق علیه باطل مردانه ایستادند و امروز در جبهه خدمت به هموطنان خسارت دیده‌شان. 
    
حمید خانی‌نژاد یکی از این بسیجی‌های حاضر در گروه جهادگران وردآورد است. کسی که معتقد است جهاد، جهاد است چه پشت سنگرهای جنگ چه خدمت به خلق خدا. سابقه حضورش در مناطق زلزله‌زده برمی‌گردد به نخستین روزهای وقوع این حادثه. او می‌گوید: «‌بچه‌های لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص)‌ به محض اطلاع از وقوع زلزله راهی این مناطق شدند. تا یک ماه پیش همه سعی‌مان بر تأمین مایحتاج ضروری اعم از خوراک و پوشاک خانواده‌ها بود. از یک ماه گذشته کار ساخت حمام، دستشویی، بهسازی و نوسازی خانه‌های تخریب شده و آسیب‌دیده را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.» 

خانی‌نژاد در ادامه از خانه‌هایی برایمان سخن می‌گوید که قرار است هر کدامشان به نام یکی از شهدای مدافع حرم در مناطق زلزله‌زده به دست بچه‌های بسیجی گروه جهادگران ورد آورد ساخته شود: «‌‌نخستین خانه ساخته شده در مناطق زلزله‌زده به نام شهید تقی ارغوان زینت یافته است.» او هدف از نامگذاری خانه‌ها به نام شهدای مدافع حرم را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا عنوان کرد.


27 خانه در دست احداث داریم

به گفته او 27 خانه هم اکنون با کمک بیش از 30 نفر از جهادگران ورد آورد در مناطق زلزله‌زده در حال ساخت است و پیش‌بینی می‌شود این خانه ظرف یکی دو ماه آینده به مالکان ارائه شود. به گفته او با کمک بسیجیان لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص)‌ که جهادگران وردآورد هم جزئی از آن هستند، تاکنون بالغ بر 30 خانه احداث و به مردم زلزله‌زده تحویل داده شده است. حسین برجعلی از جانبازان و بسیجیان دوران جنگ در ادامه حرف‌هایش می‌گوید: «‌‌بچه‌های گروه جهادگران وردآورد در طول مدت حضور خود در این مناطق به همه‌کاری دست زده‌اند؛ از نانوایی و پخت نان صلواتی برای مردم گرفته تا آشپزی و خاکبرداری و بنایی.» او که از هم‌گروهی‌های خود سن و سال بیشتری دارد می‌گوید: «‌ما 8 سال دفاع‌مقدس را با سرافرازی پشت سرگذاشتیم و امروز نوبت این سنگر است.» 


هدیه جهادگران به 5 قلوهای کرمانشاهی

عباس رحیمی دیگر عضو گروه جهادگران وردآورد از خاطره شیرین ملاقات  با 5 قلوهای یک خانواده زلزله‌زده در منطقه کوئیک عزیز برایمان می‌گوید: «‌‌وقتی این 5 قلوها که 2 دختر و 3 پسر 7 ساله هستند را دیدم دلم لرزید. بچه‌هایی که نخستین نیازشان ساخت خانه‌ای بود که بتوانند در آن زندگی راحتی داشته باشند. چیزی که خدا را شکر به لطف بچه‌های گروه ما و کمک خیّران در حال تحقق است و همین روزهاست که خانه این بچه‌ها تکمیل شود.»  شایان ذکر است که تعداد زیادی از این گروه در سال‌های اخیر رخت مدافعان حرم به تن کرده و به درجه رفیع شهادت نایل آمده‌اند. 

این خبر را به اشتراک بگذارید