• شنبه 27 مرداد 1403
  • السَّبْت 11 صفر 1446
  • 2024 Aug 17
سه شنبه 27 خرداد 1399
کد مطلب : 102737
+
-

با شما، برای شما

قرار است بنویسید... کوتاه اما بنویسید... ساده، روان، راحت... از خیلی پیش از اینها بنا داشتیم فضایی را فراهم کنیم تا صحبت‌ها، دیدگاه‌ها، ایده‌ها، انتقادها، اعتراض‌ها و پیشنهادهای شما بی‌واسطه به صفحه ما راه پیدا کند. در حقیقت هدف اصلی ما تدارک یک صفحه بود (و البته هنوز هم هست) اما ترجیح دادیم که آرام آرام و ستون به ستون پیش برویم و قدم‌هایمان را هر روز محکم‌تر کنیم و بعد پنجره‌ای بزرگ‌تر را به روی شما بگشاییم.
برای همین، اگر نگاه و دیدگاه خاصی دارید... اگر موضوع و مسئله‌ای دغدغه ذهنی شماست... اگر نسبت به موردی انتقاد یا اعتراضی دارید... اگر فکر می‌کنید که باید توجه جامعه یا مسئولان را به نکته یا موضوعی جلب کنید... اگر پیشنهاد مشخصی برای حل مشکلی دارید... اگر نسبت به برخی تصمیم‌ها، برنامه‌ها و... در موضوعات مختلف شهری، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و...  نظر موافق یا مخالف دارید، آستین بالا بزنید و همینطور که در تاکسی یا اتوبوس نشسته‌اید یا در جمع و محفل دوستانه یا خانوادگی مشغول گپ‌وگفت هستید یا روی مبل و جلوی تلویزیون و یا حتی توی تختخواب لم داده‌اید، آنچه را در ذهنتان می‌گذرد و می‌خواهید آن‌را برای دیگران به اشتراک بگذارید، در قالب یک متن کوتاه بنویسید و برای ما پیامک کنید، تا بقیه خوانندگان روزنامه و مردم و همینطور مسئولان، این نظرات و دیدگاه‌ها را ببینند و بدانند و بخوانند و شاید همین اتفاق، سبب خیر و منشأ یک حرکت تازه و مؤثر شود.
ادب و اخلاق اجتماعی، همان گذرنامه یا مجوز ورود و انتشار دیدگاه‌ها و نظرات شماست که ما هم خیلی روی آن تأکید داریم و مطمئنیم که شما هم به آن باور دارید و موقعیت ما را در انتشار آنها درک می‌کنید! اتفاقا همین ادب و اخلاق است که راه را برای رسیدن به آن بالاها هموار می‌کند. قرار است برای رساندن این نظرات، دیدگاه‌ها و ایده‌های شما به دیگران با هم همدست شویم؛ مهم همین بزرگراه یکطرفه است، البته این بار از پایین به بالا؛ بدون توقف، مستمر و مستدام.  در ابتدای این همراهی، با نظرات و دیدگاه‌های شما در قالب موضوعات آزاد شروع می‌کنیم، اما قرار نیست در این نقطه متوقف بمانیم؛ فکرهای دیگری هم داریم و بنا داریم که خیلی زود با طرح موضوع‌های هفتگی، جای شما را خیلی بیشتر از قبل در صفحات روزنامه باز کنیم و از صحبت‌ها و نظرات و دیدگاه‌های شما صفحه‌ای را شکل بدهیم که متعلق به‌خود شماست و قرارنیست پای مسئولی به آن باز شود!  برای گرفتن نظرات و پیام‌های شما یک شماره تلفن همراه و نام کوچکتان کافی است. البته ما چند عدد میانی آن شماره را ستاره دار می‌کنیم تا فقط خودتان بدانید و بس... بدون نام‌خانوادگی، شهر یا... .
پس بی‌آب و تاب با همان لحن و ادبیات خودتان بنویسید...  قرار هم همین است؛ بنویسید... ساده و کوتاه... رُک و راست.
پیامگیر ما با شماره 09023828491 در تمام طول شبانه‌روز آماده دریافت پیام‌ها، نظرات و دیدگاه‌های شماست.
****
 5546***0918- ابراهیم:
آقای رئیس‌جمهور از تغییر سبک زندگی مردم در دوران بعد از کرونا صحبت کردند. این حرف خیلی خوب است اما وقتی بدیهی‌ترین تغییرات در سیستم‌های اداری و خدماتی اعمال نمی‌شود و سقف کارت به کارت‌کردن پول از خودپردازها دوباره 3میلیون تومان می‌شود یا برای هر کاری از تلفن گرفته تا ثبت تقاضای دریافت کد سهامداری و هر کار پیش‌پا‌افتاده دیگری مردم را به ادارات می‌کشند، چطور می‌شود از تغییر سبک زندگی حرف زد؟ تا وقتی ادارات رویه‌هایی که دارند را مطابق با شرایط جدید تغییر ندهند، انتظار از تغییر، بیهوده است.

 9826* * * 0912– ایرج:
فروش خودرو در ایران هم باید مثل بقیه کشورهای جهان یک معادله ساده خطی باشد یعنی خودروساز باید کالای تولیدی خود را با احتساب هزینه واقعی تمام‌شده تولید به اضافه مثلا 5درصد سود تحقیق و توسعه و حدود 10درصد سود منطقی فروش به خریدار خودرو عرضه کند و خریدار یا همان مصرف‌کننده واقعی هم باید از خودروی خریداری شده استفاده کند. اینکه هر معادله ساده و
پیش‌پا افتاده‌ای در مملکت ما اینطور پیچیده و سخت و بغرنج شود هیچ توجیهی ندارد، مگر اینکه عده‌ای فقط دنبال سوءاستفاده و سودجویی و پایمال کردن حق مشتری و مصرف‌کننده واقعی خودرو باشند.

 1785* * * 0919– شهاب:
اینطور که به‌نظر می‌رسد دلالان و کسانی که با اجرای طرح جدید فروش خودرو و نظارت‌های اعمال شده منافعشان در خطر افتاده یا از بین رفته به شکل‌های مختلف و با انتشار مطالب خلاف واقع و انواع محاسبات دروغین و حتی کشیدن کاریکاتور‌های مختلف سعی در بی‌نتیجه نشان دادن این طرح و از کار انداختن آن دارند تا دوباره ماهی‌های خود را از آب گل‌آلود بگیرند. مدیران پاکدست خودروسازان و دستگاه‌های نظارتی باید به هوش باشند و با این بدخواهی‌ها مقابله کنند و با جدیت ادامه دهند.

 5765***0918- بابک:
هر‌ساله در فصل برداشت محصول، شاهد برداشت حجم عظیمی از میوه‌ها و صیفی‌جات هستیم که باعث افت شدید بهای محصول سرزمین و بی‌نصیب‌ماندن کشاورز از محل فروش تولیداتش می‌شود. از سوی دیگر، با توجه بیش از اندازه کشاورزان به کاشت محصولاتی که در بازار فروش بیشتری دارند، سطح زیرکشت محصولات کشاورزی دیگر کاهش یافته و این موضوع منجر به افزایش بهای محصولاتی می‌شود که کمتر کشت شده‌اند. با اینکه همواره از سوی مسئولان درباره مدیریت کاشت و برداشت محصولات کشاورزی صحبت می‌شود، اما هیچ‌گاه این مدیریت به‌درستی اتفاق نمی‌افتد. تصمیم‌گیری برای این موضوع کار سختی نیست و فقط کافی است عزم جدی برای پایان‌دادن به این وضعیت در مسئولان باشد.

این خبر را به اشتراک بگذارید