25
شنبه 3 آذر 1403
شماره 9274
آشپزی5
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
مرغ درشت: یک عدد انار دانه شده: یک لیوان آب انار: یک لیوان رب انار: یک قاشق غذاخوری پیاز: یک عدد سیر: ۳حبه آلو بخارا: ۸ تا ۱۰عدد
ترفندهایی برای تهیه خورشت‌های اناری در روزهای پاییزی

ترش‌مزه‌های آبدار

دانه‌های قرمز اما ترش و شیرین انار جان می‌دهند برای تهیه خورشت‌های پاییزی. خورشت‌هایی که دانه‌های انار پایه اصلی آن را تشکیل می‌دهند و به رنگارنگ‌شدن سفره خانواده کمک می‌کنند.