هر روز از ساعت 9 صبح در سفری یک ساعته مخاطبانش را به دنیای شگفت انگیز علم و دانش میبرد و در فضایی مفرح و جوان پسند آنها را با ناگفتهها و دانستنیهای جذاب دنیا، آشنا میکند.کاوشگر برنامهای علمی و اقتصادی است.
شبکههای مختلف رادیویی در طول سال برنامههایی را برای مخاطبانشان ارائه میکنند. اما بسته پیشنهادی درنگ آن دسته از برنامههاست که در بهار امسال بیشترین مخاطبان را برای خود جذب کردهاند. با توجه به آغاز سال جدید معرفی مبسوطی از پرشنوندهترین برنامههای رادیو را به شما معرفی میکنیم.
رادیو ایران احتمالا تنها سازمان مهم و بزرگ در جهان است که دستمزدهای 5هزار تومانی دارد! صدایی که ناخودآگاه به سیما گره خورده و یک سازمان حداقل 5هزارنفری را تشکیل داده اما هیچ رنگ و بویی از دستمزدها و پرداختهای سیما نبرده است.
روزگاری رادیو چنان مهم بود که هنرمندان شهیر ایرانی، همه دلخوشیشان این بود که بروند و در برنامهای، بهطور مستقیم اجرایی داشته باشند. تا اینکه تلویزیون از راه رسید. رادیو و تلویزیون سالها شانه بهشانه هم پیش میرفتند.
قدمت حضور رادیو در جهان به بیش از 100سال پیش و در ایران به 79سال پیش بازمیگردد. نخستین برنامه رادیویی جهان در سال1906 پخش و نخستین فرستنده رادیویی در ایران در تاریخ 4 اردیبهشت 1319 افتتاح شد. از آن زمان به بعد، جعبههای چوبی یا پلاستیکی رادیو به بخشی جداییناپذیر از زندگی بیشتر ایرانیها تبدیل شد؛ در آن زمان برای خبردارشدن از گوشه و کنار دنیا و امروز برای تزیین خانهای یا کافهای یا حتی برای زندهکردن.
بزرگترین نابغهای که عالم سینما به خود دیده، اولین بار نشانههای نبوغش را با یک برنامه رادیویی نمایان کرد. ارسن ولز وقتی مجوز کارگردانی «همشهری کین» را دریافت کرد که توانست با برنامه رادیویی «جنگ دنیاها» آمریکا را بههم بریزد. رادیو که سالهاست از نقش و اهمیتش کاسته شده در گذشته نقشی کلیدی در زندگی روزمره مردم ایفا میکرد.این اهمیت در فیلم نوستالژیک وودیآلن کاملا نمایان است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .