شاید شما نیز ازجمله کسانی باشید که گرفتار چنین مشکلی برای تنظیم قرارداد بیمه تکمیلی، شده باشید.در این نوع بیمه هر شخص نمیتواند به یکی از شعب بیمه مورد نظر مراجعه کند.
«مرگ حق است اما برای همسایه»؛ ظاهرا تمام ما ایرانیان در هر رده این مَثَل قدیمی را یکی از مانیفستهای زندگی خود کرده و بهدقت آن را نصبالعین قرار دادهایم.
زلزله بم و سرپلذهاب، آتشسوزی در پتروشیمی بوعلی و برخی چاههای نفتی، سقوط هواپیماها، سانحه کشتی سانچی و اخیرا وقوع سیل در برخی استانهای ایران؛ اینها تنها بخشی از حوادث بزرگی است.
ظهور اقتصادهای پویا و جدید در جهان، زمینه توسعه شرکتهای بیمه به واسطه ارائه خدمات جدید و تخصصی را فراهم آورده است و در نتیجه این روند، شرکتهای بیمه به تشکیلاتی عظیم و جهانی تبدیل شدهاند.
اساس بیمه بر اعتماد است. بیمهشوندگان، براساس اعتماد، مبلغی را به شرکتهای بیمهکننده به امانت میسپارند تا برای روز مبادا که میتواند خیلی نزدیک یا دور باشد از آن پول استفاده کنند.اما همیشه داستان به همین سادگی نیست و عدهای از پوشش بیمه برای کسب منافع خود بهره بردهاند.
فنیقیها، بابلیها و چینیها نخستین کسانی بودند که در حوزه دریانوردی و تجارت دریایی، سعی کردند از چیزی شبیه بیمه استفاده کنند تا اگر خدای ناکرده اتفاق و حادثهای رخ داد، دستشان به جایی بند باشد.
بیمه شاید در نگاه اول یک موضوع اقتصادی خشک بهنظر بیاید اما بیمهها با احساسیترین وقایع زندگی افراد سر و کار دارند. ما همه در معرض خطر هستیم.ین خطر میتواند یک دزدی یا یک بیماری بلندمدت باشد. بدون بیمه این اتفاقات میتواند موجب یک فاجعه اقتصادی شود.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .