سال74 برای سینمای ایران، سال رونق اقتصادی بود. بر اساس آمار سازمان سینمایی، بیش از 52میلیون نفر جمعیت ایرانی 90درصد از کل جمعیت 60میلیونی کشور به سینماها رفتند.
«بامداد خمار» نوشته فتانه حاجسیدجوادی، منتشر میشود و در زمان کمی، بیهیچ تبلیغاتی به چاپ سوم میرسد. ایران دفتری در سن ۹۰سالگی از دنیا میرود. در چهاردهمین جشنواره تئاتر فجر زنان جایزههای بیشتری میبرند.
نقش مردم در اداره امور شهر و روستا با تمرکززدایی و توزیع مسئولیتهای دولت تعیین شد؛ درست در سال آخر دوره چهارم مجلس، هنگامی که مردمیترین قوانین با عنوان شوراهای کشور در بخشها، شهر، روستا، دهستان و شهرک به تصویب رسید. در این زمان 16سال از انقلاب گذشته بود.
سالهای 73 تا 76 به عنوان دوران گذار از سینمای نظارتی- حمایتی دهه60 به سینمای اصلاحات، روزگار محدودیتها و گشایشهاست. محدودیت در ورود حوزههایی که از انتهای دهه 60 سینماگران اجازه یافته بودند.
هربار به آخرین تصنیف کنسرت قاصدک گوش میکنم، تصویر تابلوی شب پرستاره ونگوگ جلوی چشمام میآید با آسمانی به همان اندازه آبی اما بدون آن دایرههای زرد و شیریرنگ که ستارههایش باشند.
کمتر از 2سال بود که مردم ایران به تماشای شبکه جدید 3 در تلویزیون عادت کرده بودند که در سال 1374شبکههای 4و5 نیز با فاصله زمانی کوتاه راهی تلویزیون شدند.
خردادماه سال 74 بود که گزارشی درباره افتتاح نخستین موزه کاربردی-تخصصی عکاسی ایران با عنوان «عکسخانه شهر» در منطقه 7شهرداری در روزنامه همشهری منتشر شد.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .