گلستان، خوزستان و فارس مهمترین تولیدکنندههای دانههای روغنی هستند/ طرح خودکفایی 50درصدی روغن تا 4سال آینده در استانها اجرا میشود
گزارش
بنا بر اعلام سازمان جهانی خواربار و کشاورزی ملل متحد، ایران حدود ۱۱درصد کل ارزش صادرات خود در هر سال غذا وارد میکند و از نظر امنیت غذایی در رتبه۷۶ جهان قرار گرفته است؛ این موضوع در زمینه تولید و واردات روغن مصرفی اما کمی متفاوت است، طوری که طبق آمار و ارقام 85 تا 90درصد یکمیلیونو500هزار تن روغن مورد نیاز در کشور از محل واردات تامین میشود.