آورتین نام روستایی است در حوالی کرمان؛ روستایی که در سال70 درگیر فقر و مسئله اشرار بود. مستند «آورتین» به ۳۰سال قبل میرود؛ به روزگاری که قاسم سلیمانی فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله بود.
درباره شهید قاسم سلیمانی مستندهای زیادی ساخته شده است؛ از مستندهایی که برخیشان در سطح گزارشهای تلویزیونی بودهاند و سازندگانشان شیوه ساده و سرراست اطلاعرسانی را انتخاب کردهاند تا آثاری که کارگردانهایشان سراغ زاویه دید متفاوتتری رفتهاند.
دونالد ترامپ عنوان کرده بود که براساس مصلحتاندیشی در قالب اقدامی پیشدستانه برای تقابل با حملات احتمالی علیه نیروها و اتباع خود در عراق، دستور ترور سردار سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه را صادر کرده است.
از دفترت زنگ زدند، به گمانم پورجعفری بود یا کسی دیگر، یادم نیست. گفت حاجی نامه نوشته به ابراهیم حاتمیکیا که فیلم آن ۲۳نفر را بسازد، نامه را برایت میفرستیم؛ اگر متنش خوب است خبر بده که بفرستیمش. فرستادند، گفتم عالی است.
سرداران بزرگ سپاه اسلام معمولاً بیشتر وقت خود را در میدانهای رزم سپری میکنند و برای همین زندگی آنها با وقایع و حوادث کوچک و بزرگ بسیاری همراه است که نوشتن درباره آنها میتواند مخاطبان بسیاری از طیفهای مختلف را به همراه داشته باشد.
دمشق برای شیعیان، نماد خوبی نبوده است؛ چرا که همیشه در بغضها و آههای آنها، دمشق جایی بوده که کاروان اسرای اهل بیت علیهمالسلام، در پشت دروازههای آن آزار دیدند و در میان هلهله مردمانش پای به شهر گذاشتند تا راهی قصر یزد شوند.
همه دیوارهای اتاق پوشیده از تابلوی نقاشی است که هر کدام از آنها دورهای از تاریخ ایران را روایت میکند و آنچه در نگاه اول نظر هر بینندهای را بهخود جلب میکند، داستان زندگی و رشادتهای شهید حاج قاسم سلیمانی است.
میان مستندهای پرتعدادی که درباره سردار سلیمانی ساخته شده، مستند «قاسم» این موقعیت را یافته که در بیش از ۱۰۰ سالن سینما در کشور روی پرده برود؛ امکانی که یکی از دلایلش قاعدتا باید قابلیتهای سینمایی این مستند باشد.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .