کشف رژیم غذایی مقابله با آنفلوآنزا
نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد رژیم کمچرب و کمکربوهیدرات باعث آزاد شدن سلولهای سیستم ایمنی بدن میشود. به گزارش دیلیمیل، تأثیر این رژیم غذایی که کتو نام دارد روی پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا توسط محققان دانشگاه ییل اثبات شده است. کتو شامل منوی گوشت، ماهی، مرغ و سبزیهای غیرنشاستهای است؛ محققان، موشهایی را که به ویروس آنفلوآنزا آلوده شدهاند با رژیم کمچرب و کمکربوهیدرات تغذیه کردند و درنهایت این رژیم غذایی نهتنها ایمنی آنها را بالا برد بلکه به افزایش طول عمر آنها نیز کمک کرد.