• یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 26 شوال 1445
  • 2024 May 05
چهار شنبه 17 مهر 1398
کد مطلب : 84052
+
-

آماده‌سازی اراضی ایرانشهر برای کشت خیار گلخانه‌ای

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: ۵۵ هکتار از اراضی این شهرستان برای کشت خیار گلخانه‌ای آماده‌سازی شده است. 

 «مجید فیاضی» در گفت‌وگو با ایرنا افزود: کشاورزان این شهرستان به دلیل وجود شرایط مناسب آب و هوایی، در حال آماده‌سازی زمین‌های خودشان برای کاشت محصول خیار گلخانه‌ای هستند. 

وی با بیان این‌که ایرانشهر در کشت محصولات سبزی و صیفی در سیستان و بلوچستان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، افزود: در سال جاری بیش از ۵۵ هکتار از زمین‌های این شهرستان به کشت خیار گلخانه‌‌ای اختصاص می‌یابد. 

وی افزود: در هر متر‌ مربع از گلخانه‌ها حدود ۱۸ تا ۲۵ کیلوگرم و در فضای باز حدود 5 کیلوگرم خیار تولید می‌شود که این نشانگر تولید محصول در واحد سطح گلخانه است. 

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر تولید خارج از فصل، امکان کنترل عوامل محیطی، امکان کشت هر محصول در هر منطقه آب و هوایی، کنترل آفات و بیماری‌ها، مصرف کمتر آب، ‌راندمان بالای تولید، ‌دوام محصول پس از برداشت و قیمت بالاتر محصول برای فروش در خارج از فصل را از مزایای کشت گلخانه‌ای خیار عنوان کرد. 

وی با اشاره به مصرف بهینه آب در کشت‌های گلخانه‌ای اظهار کرد: مصرف آب برای تولید یک کیلوگرم خیار در فضای باز بیش از ۶۷۰ لیتر و در فضای گلخانه‌ای ۴۵ لیتر است. 

وی گفت: با آماده‌سازی گلخانه‌ها کار کشت محصول خیار از اواخر مهرماه شروع می‌شود و پس از ۴۵ روز از زمان کشت محصول خیار برداشت و روانه بازار مصرف می‌شود. 

فیاضی گفت: در سال گذشته کشاورزان ایرانشهر بیش از ۱۰ هزار تن خیار برداشت کردند. 

کشت خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر به صورت آزمایشی از سال ۱۳۷۸ در نیم هکتار از زمین‌های منطقه آغاز شد که با توجه به مستعد بودن آب و هوای منطقه و استقبال خوب خریداران از محصولات غیر فصل و سوددهی بالای آن سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان سال به سال افزایش یافت.

این خبر را به اشتراک بگذارید