افزایش جوجهریزی در هرمزگان
۱۶هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه امسال در واحدهای مرغداری هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش ایرنا، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در بازدید از واحدهای مرغداری استان گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید میشود.
«طهماسب غلامپور» افزود: در این مدت همچنین میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان به بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید که در همسنجی با پارسال 7درصد افزایش داشته است.
وی پیشبینی کرد: میزان جوجهریزی در مرغداریهای هرمزگان نیز تا پایان سال جاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد.
این مسئول اظهار کرد: تامین نهادهها، منابع مالی و سرمایه در گردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهمترین دلایل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ در هرمزگان نسبت به پارسال است. در این استان بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد.