• چهار شنبه 12 اردیبهشت 1403
  • الأرْبِعَاء 22 شوال 1445
  • 2024 May 01
شنبه 6 مهر 1398
کد مطلب : 81219
+
-

افزایش جوجه‌ریزی در هرمزگان

تولید
افزایش جوجه‌ریزی در هرمزگان

۱۶هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه امسال در واحدهای مرغداری‌ هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد.

 به گزارش ایرنا، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در بازدید از واحدهای مرغداری استان گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود. 

«طهماسب غلام‌پور» افزود: در این مدت همچنین میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان به بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید که در هم‌سنجی با پارسال 7درصد افزایش داشته است. 

وی پیش‌بینی کرد: میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌های هرمزگان نیز تا پایان سال جاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد. 

این مسئول اظهار کرد: تامین نهاده‌ها، منابع مالی و سرمایه در گردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهم‌ترین دلایل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ در هرمزگان نسبت به پارسال است. در این استان بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید