ونزوئلا: تنها کشور دنیا که 2ارز رمزنگار را رونمایی کرده است؛ یکی به نام پترو با پشتوانه ذخایر انرژی و دیگر پترو اورو با پشتوانه فلزات گرانبها.
ترکیه: ترکیه بهدنبال عرضه پول ملی دیجیتال خود با نام «ترک کوین» است که توسط صندوق دارایی این کشور پشتیبانی میشود.
مالزی: بهتازگی نخستین ارز رمزنگار جهان که با احکام اسلامی منطبق و دارای پشتوانه طلای فیزیکی است، در مالزی رونمایی شد.
لهستان: بانک مرکزی لهستان با پرداخت 27هزار و 100دلار به شبکههای اجتماعی به مبارزه با ارزهای رمزنگار پرداخته است.
تایلند: بانک مرکزی تایلند هرگونه فعالیت مرتبط با بیتکوین و سایر ارزهای مجازی را در بانکهای این کشور ممنوع اعلام کرد.
صندوق بینالمللی پول: کریستین لاگارد، رئیس این نهاد بینالمللی اظهار کرد: قانونمند شدن ارزهای رمزنگار حتمی است و جهان نیازمند قوانین بینالمللی و نظارت روی آنهاست. به گفته وی، بانکهای مرکزی باید تمرکز خود را روی ماهیت ارزهای رمزنگار کاهش و در عوض تمرکز خود را روی فعالیتهای آنها افزایش دهند.
استونی: قرار است کشور استونی نوعی ارز دیجیتال بر پایه یورو عرضه کند که برخلاف بیتکوین دارای نوسان نباشد.
آمریکا: بانکهای بزرگ آمریکا نظیر جیپیمورگان، سیتیگروپ و بانک آو آمریکا اعلام کردند تجارت بیتکوین را برای مشتریان خود آزاد نخواهند کرد.
هلند: این کشور برای جلوگیری از آسیب به نظام اقتصادی و از بین رفتن اقتدار بانک مرکزی خود، خواهان فروش بیتکوین و رویبرگرداندن از آن شد.
اروپا: بانک مرکزی اروپا اعلام کرد: بانکها باید برای مقابله با جذابیت ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین سریعا به پرداختهای فوری که به موجب آن پول بلافاصله و در تمام طول روز دریافت میشود، روی بیاورند.
آلمان: دویچه بانک آلمان اعلام کرد: بهدلیل نوسان بالا در قیمت بیتکوین و ناکافی بودن مقررات آن، سرمایهگذاری روی بیت کوین را توصیه نمیکنیم.
هند: بانک مرکزی هند اعلام کرد: برای پرداختها و تسویهحسابها هیچ فرد حقیقی و حقوقی اجازه استفاده از بیتکوین و سایر ارزهای مجازی را ندارد.
چین: بهدنبال قانون جدید رگولاتور چین مبنی بر ممنوعیت دادوستد بیتکوین در صرافیهای این کشور، سرشناسترین مراکز عرضه بیتکوین در چین فعالیت خود را به تعلیق درآوردند.