• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
یکشنبه 20 مرداد 1398
کد مطلب : 71689
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/jzR5
+
-

راه‌اندازی سامانه الکترونیکی پزشک خانواده در ساوه

مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: سامانه الکترونیکی نظام ارجاع پزشک خانواده در مناطق روستایی، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر شهرستان ساوه راه‌اندازی شد.

 به گزارش ایرنا، «محمدرضا جیریایی» افزود: بیمه‌شدگان در این طرح در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر این شهرستان با مراجعه به پزشک خانواده اطلاعات آنان در سامانه ثبت می‌شود و در صورت نیاز به خدمات سطح ۲ و 3 به صورت الکترونیکی به پزشکان متخصص، بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها ارجاع می‌شود. وی ادامه داد: بیمه‌شدگان در این طرح با مراجعه به بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها دولتی و ارائه کد ملی می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. 

مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی بیان کرد: در این طرح زمان، بیمارستان و پزشک متخصص توسط پزشک خانواده مشخص شده و افراد می‌توانند در زمان مشخص شده برای دریافت خدمت مورد نیاز خود به مراکز درمانی تخصصی مراجعه کنند. جیریایی ثبت سابقه بیماری بیمه شدگان در سامانه، شفاف‌سازی ارائه خدمات، جلوگیری از موازی‌کاری، صرفه‌جویی در وقت و دسترسی پزشکان به اطلاعات بیماران از جمله مزایای این طرح عنوان کرد. 

وی گفت: امید است این طرح تا پایان سال جاری در روستاها، مناطق عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر استان مرکزی اجرا شود. مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی از آغاز فعالیت نسخه‌نویسی در 4 شهرستان این استان خبر داد و افزود: این طرح اکنون در شهرستان‌های خمین، شازند، محلات و دلیجان اجرا شده است.

جیریایی اضافه کرد: اجرا شدن سامانه ۱۶۶۶ برای پاسخگویی به شکایات بیمه شدگان و آغاز فعالیت سامانه الکترونیک رسیدگی به اسناد بستری بیمارستان‌ها از دیگر اقدمات اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی در راستای تحقق دولت الکترونیک در استان بوده است. وی اظهار کرد: طرح رسیدگی به اسناد بستری بیمارستان‌ها اکنون به صورت نمونه در یکی از بیمارستان‌های شهرستان‌های استان اجرا شده و امید است تا ابتدای سال آینده در همه بیمارستان‌های دولتی استان  اجرا شود. 

مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: 1098 نفر از بیمار خاص این استان از خدمات بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت بهره‌‌مند هستند که ۵۷۴ نفر معادل ۵۰ درصد این بیماران را بیماران‌ام اس تشکیل می‌دهند.
جیریایی گفت: با توجه به آمار بالای بیماری ‌ام‌اس در استان مرکزی نیاز است عوامل شیوع و بروز این بیماری در استان مورد بررسی قرار گیرد.

این خبر را به اشتراک بگذارید