آزمایشهای گروهی از دانشمندان دانشگاه رم در ایتالیا نشان میدهد برخی بیمهرگان (مانند جیرجیرک و ملخ) حاوی غلظت بالایی از آنتیاکسیدان هستند. آنتیاکسیدانها برای کاهش واکنش شیمیایی بدن که رادیکالهای آزاد تولید میکند، اهمیت زیادی دارد. به گزارش تلگراف، وجود رادیکالهای آزاد احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. علاوه بر آن، تحقیقات نشان داده رادیکالهای آزاد با خطر بالای ابتلای فرد به بیماریهای قلبی و دیابتی نیز مرتبط هستند.
البته آنتیآکسیدانها در طیف مختلفی از غذاها ازجمله میوهها و سبزیها وجود دارد. به هرحال کارشناسان مواد غذایی بر این باورند که با توجه به تحقیق یادشده، شهروندان کشورهای غربی در دهههای آینده حشرهها را به رژیم غذایی خود اضافه میکنند. پژوهش آنان نشان داد عصاره قابل حل در آب از کرم ابریشم و جیرجیرک، دارای بیشترین مقدار ظرفیت آنتیاکسیدان است. بهطور دقیق عصاره قابل حل در آب این حشرات ظرفیت آنتیاکسیدانی ۵برابر آب پرتقال داشت.
حشرهها آنتیاکسیدان دارند
در همینه زمینه :