شهردار میبد گفت: چهره و سیمای شهر میبد درخور یک شهر جهانی نیست و برنامههای انجام شده در این شهرستان براساس نظم و نظام، برنامهریزی نشده است.
به گزارش ایسنا، «علیرضا نقوی» در جمع اهالی رسانه به فعالیتهای انجام شده طی 2 ماه گذشته در شهرداری میبد پرداخت و گفت: برای رفاه حال همشهریان و سهولت در ارائه خدمات شهری، سامانه تمام الکترونیک شهری در میبد راهاندازی شد.
وی یکی از آسیبها و مشکلات شهر میبد را چهره نازیبای شهر عنوان کرد و گفت: چهره شهر میبد در خور یک شهر جهانی نیست و به جای آنکه برای مخاطبان و شهروندان چشمنواز باشد، آزاردهنده است، چرا که اقدامات صورت گرفته در این شهر بدون نظم و برنامهریزی مشخص صورت گرفته است.
نقوی در اینباره افزود: همین عامل باعث شده بهعنوان مثال، بودن یا نبودن المان، مبلمان و سازههای شهری در میبد، به چشم هیچ یک از مسئولان و شهروندان نیاید.
وی از تدوین نظامنامه زیباسازی و مبلمان شهری میبد در یک برنامه کوتاه مدت و میانمدت خبر داد و بیان کرد: تا پایان کار دوره فعلی شورای شهر، با چند محور اصلی، ساماندهی و زیباسازی معابر و خیابانها در دستور کار قرار خواهد گرفت.
شهردار میبد در ادامه درباره ساماندهی خیابان امام(ره) از نظر زیبایی بصری، ذهنی و مبلمان شهری، تعریف یک آستانه استقلال در ورودی شهر از سمت اردکان و تفکیک محدوده میبد بهطور واضح، بررسی و اشراف به شرایط فرهنگی اجتماعی از طریق تعامل و بررسی محدودیتهای موجود، تفکیک عرصههای زیباسازی، معیارهای برجستهسازی، تاکید روی نقاط ویژه شهر، فضاسازی میدان شهرداری و استفاده از نماد و المان خاص میبد توضیحاتی ارائه کرد. وی در ادامه این نشست گفت: طرح آییننامه جامع نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر میبد در نیمه دوم خردادماه با جزئیات کامل به تصویب شورا رسید و بدین ترتیب معابر، خیابانها، کوچهها و بلوارها با مشورت شورا تغییر نام پیدا خواهد کرد. نقوی راجع به سد معبر واحدهای صنفی نیز گفت: سد معبر، یک مسئله و مشکل بزرگ در شهرستان میبد است که کودکان، افراد معلول و سالمندان را دچار مشکل میکند، بنابراین در قالب طرحی سهماهه از ابتدای تیرماه فرهنگسازی در این مورد در دستور کار قرار میگیرد و شهرداری تمام همت و توان خود را در این زمینه به کار خواهد گرفت.
وی درخصوص رعایت عدالت در توسعه شهری نیز بیان کرد: شهر میبد به 7 منطقه فرضی تقسیم خواهد شد و طرحها و فعالیتهای انجام شده براساس عدالتمحوری و با توجه به بودجه محدود شهری و امکانات حداقلی در این مناطق عملیاتی میشود.
سیمای آشفته میبد
در همینه زمینه :