• سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 28 شوال 1445
  • 2024 May 07
سه شنبه 15 آبان 1397
کد مطلب : 36735
+
-

ویژگی‌های روغن تخم کتان

سلامت
ویژگی‌های روغن تخم کتان


صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
روغن تخم کتان، شاید بو یا طعم متفاوتی داشته باشد که با ذائقه برخی از افراد جور نباشد اما این روغن گیاهی، سرشار از اسید‌های چرب غیراشباع مفید ازجمله آلفا لینولئیک اسید است که از دسته اسید‌های چرب امگا3 هستند و در تخفیف علائم التهاب، نقش ویژه‌ای دارند. گیاهخواران که از منابع دریایی نظیر ماهی‌های آب‌های سرد استفاده نمی‌کنند، لازم است برای حفظ تعادل امگاها در بدن در مقابل امگا6 که بیشتر گیاهان و روغن‌های گیاهی حاوی آن هستند با امگا3 گیاهی تغذیه کنند. روغن تخم کتان را بهتر است حرارت ندهید و روی سالاد‌ها یا پس از پخت غذاها به آنها بیفزایید.

این خبر را به اشتراک بگذارید