• پنج شنبه 7 اسفند 1404
  • ٢ رمضان ١٤٤٧
  • 2026 Feb 26
سه شنبه 5 اسفند 1404
کد مطلب : 273181
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/4RkQ0
+
-

فتنه دانشگاه در امتداد آشوب‌های دی‌ماه است

محمدصادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران: اقدامات رادیکال در دانشگاه‌ها با آنچه در فتنه دی‌ماه مشاهده شد دارای اشتراک مرامی و روشی است.
  همان وضعیت آشوبگری و وحشی‌گری‌هایی که در دی‌ماه شاهدش بودیم، منجر به ریخته شدن خون افراد بی‌گناه شد، در حال حاضر در مقیاس کوچک‌تر در برخی از دانشگاه‌ها در حال انجام است.
  افرادی به نام عزادار بودن دست به فحاشی، هلهله، کف و سوت زدند و حرمت دانشگاه‌ را شکستند.
  پرتاب سنگ و اشیای تیز به سر و صورت دانشجویان اقدامی است که نه در دانشگاه عرفی است و نه در سایر اجتماعات.
  این خشونت محصول فضای مجازی افسارگسیخته مانند اینستاگرام است.
  دانشگاه‌های ایران از سال 1332تا به امروز پیشگام مبارزه با سلطنت مطلقه بود؛ اینکه امروزه عده‌ای در دانشگاه‌ها سلطنت را فریاد می‌زنند یک عقب‌گرد فاحش است.


با «الله اکبر» طومار دانشجونماها درهم پیچیده شد
محمدعرفان صدیق‌میرزایی، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر:
  از ابتدا انتظار می‌رفت که باز شدن دانشگاه‌ها در این وضعیت منجر به اغتشاش و ناآرامی شود و از این حیث وزیر علوم باید پاسخگو 
باشد.
  عده‌ای دانشجونما با فحاشی و شعارهای رادیکال از هرگونه خطوط قرمز گذشتند و دانشجویان بسیجی و انقلابی نیز در برابر هتک حرمت آنان ایستادگی نمودند.
  ما دیگر مماشات را کنار گذاشتیم و از اقدامات تند آنان فیلمبرداری کردیم.
  در آخر با ایجاد صفوف منسجم و با شعار ‌الله اکبر آنان را به عقب راندیم تا آخر از دانشگاه به شکل کامل بیرون رفتند. این افراد دانشجونما هستند و جایشان دانشگاه نیست.

مماشات دیگر بس است
محمدامین احمدی، دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر:
  دانشجونماها چون گفتمانی ندارند، تجمعات و تحصن‌ها را به زدوخورد می‌کشانند.
  به بهانه چهلم کشته‌شدگان، آنان تجمعی راه انداختند اما به بُرد انجمن حمله و آن را پاره کردند.
  این ابتدای درگیری با آنان بود که دست آخر این افراد دانشجونما از فضای دانشگاه تصفیه شدند.
  آشوبگران می‌خواستند فضای دانشگاه امیرکبیر را بر هم بزنند. آنان از این محیط بغض داشتند اما به لطف دانشجویان انقلابی موفق نشدند.
  نیاز است هرچه سریع‌تر کمیته‌های انضباطی تشکیل شود. برخی از اصلاح‌طلبان به‌دنبال مماشات با این افراد هستند، اما مماشات دیگر باید پایان یابد.

شعبان بی‌مخ‌های ورژن جدید
سیدمحمدحسین موسوی،  دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل: 
  دیدیم برخی از دانشجونماها یا به‌عبارتی«داعشجوها» به هویت ملی و مذهبی ایران حمله کردند.
  هدف آنان تهی‌کردن کلماتی مانند دانشجو و اعتراض از معنی و مفهوم خود است.
  این آشوبگران در سطح دانشگاه به هیچ چارچوبی پایبند نیستند.
  آنان تنها قصد دارند فضای دانشگاه را به فضای زدوخورد مبدل سازند. این افراد که در چند روز اخیر فضا را ملتهب کردند ما را یاد شعبان بی‌مخ‌ها می‌اندازند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید