در یک مجموعه بزرگ از 3مقاله که در نشریه «لنست» منتشر شد، محققان به این مسئله اشاره کردند که غذاهای فوق فرآوری شده (UPF) با آسیب به هر عضو اصلی انسان مرتبط هستند. غذاهای فوقفرآوریشده شامل نوشابههای گازدار، تنقلات بستهبندیشده، شکلات، آبنبات، بستنی، نانهای بستهبندیشده، مارگارین، بیسکوئیت، شیرینی، کیک، پودر کیک، غلات صبحانه، پایها و پاستا و پیتزاهای از پیش آمادهشده، ناگت و استیک مرغ و ماهی نیمه آماده، سوسیس، برگر، هاتداگ و سایر محصولات گوشتی، سوپهای فوری، رشته فرنگی و دسرها میشوند. در مطالعه گسترده اخیر، مشخص شده که مصرف چنین غذاهایی خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را افزایش میدهد. غذاهای فوقفرآوریشده همچنین با مرگ زودرس مرتبط بودند. این مطالعات به یک یا دو مشکل سلامتی اشاره نمیکنند. این آسیب در کل بدن، از بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت نوع2 گرفته تا افسردگی و چاقی گسترش مییابد.
پنج شنبه 27 آذر 1404
کد مطلب :
269253
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/rR9Rp
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved