• چهار شنبه 12 آذر 1404
  • الأرْبِعَاء 12 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 03
سه شنبه 11 آذر 1404
کد مطلب : 268163
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/G5MoJ
+
-

«من شهردارم 4» کلید خورد

گزارش
«من شهردارم 4» کلید خورد

مریم باقرپور| روزنامه‌نگار 

3 سال پیش طرح من‌شهردارم، در تهران شروع شد تا پایتخت‌نشینان بتوانند در برنامه‌های شهری مشارکت داشته باشند. سال گذشته بیش از 2میلیون نفر از شهروندان در این طرح مشارکت کردند. حالا چهارمین دوره از این طرح شروع شده و از دیروز ساکنان مناطق می‌توانند خواسته‌های خود را با مدیران شهری در میان بگذارند. مجید باقری، معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهردار تهران درباره این طرح توضیحات بیشتری داده است.
آغاز طرح از 10آذر
برنامه مشارکتی «من شهردارم» از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ و در دوره ششم مدیریت شهری با هدف تحقق مشارکت واقعی شهروندان در اداره کلانشهر تهران آغاز شد. این طرح در 3دوره قبلی که برگزار شده، توانسته برنده جایزه جهانی نوآوری۲۰۲۴ بریکس-مسکو شود. از روز 10آذر‌ هم چهارمین دوره طرح من شهردارم در تهران شروع شد.

ایده از شهروندان، اجرا از مسئولان
در این دوره نیز شهروندان می‌توانند مشکلات دارای اولویت رفع و ایده‌ها و پیشنهادهای خود درباره محل سکونت و کار خود را در سامانه manshahrdaram.tehran.ir ثبت کنند. پس از فرصت پیش‌بینی شده برای ثبت ایده‌ها، این موارد در مرحله نظرسنجی مردمی در مرحله رأی شهروندان قرار می‌گیرد. در ادامه پروژه‌های پیش‌بینی شده برای نظرسنجی ابتدا توسط واحدهای اجرایی و اداره‌کل برنامه‌ریزی، بودجه و کنترل عملکرد «امکان‌سنجی» می‌شود، سپس انتخاب نهایی به‌عهده شهروندان گذاشته می‌شود.

افزایش بودجه امسال 
سال گذشته ۹هزار میلیارد تومان از بودجه مصوب شهرداری پایتخت در صحن شورای اسلامی شهر تهران به تحقق پروژه‌های منتخب شهروندان در سومین دوره «من شهردارم» اختصاص داده شد و امسال رقمی بالاتر از سال گذشته به این برنامه مشارکت شهروندی اختصاص خواهد یافت.

شهروندان چه مواردی را می‌توانند مطرح کنند؟
موضوع‌های عمرانی، خدمات شهری، فرهنگی، شهرسازی، حمل‌ونقل، ورزشی و اجتماعی

این خبر را به اشتراک بگذارید