• سه شنبه 4 شهریور 1404
  • الثُّلاثَاء 2 ربیع الاول 1447
  • 2025 Aug 26
سه شنبه 4 شهریور 1404
کد مطلب : 261934
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1rrEj
+
-

اخبار مجلس

دولت لوایح بودجه را بر مبنای عملکرد تهیه و آماده کند 
  غلامحسین زارعی، عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی: بودجه ریزی بر مبنای عملکرد به عنوان یکی از تغییرات ساختاری سند و دخل و خرج دولت محسوب می‌شود. هر ساله شعار بودجه ریزی بر مبنای عملکرد از سوی دولت ها تکرار اما اجرایی نمی‌شود. دولت باید سازوکار بودجه ریزی بر مبنای عملکرد را در لایحه تقدیمی به مجلس رعایت کند.

بررسی لایحه ساماندهی پهپادهای غیرنظامی در دستور کار صحن مجلس
  عباس گودرزی، سخنگوی هیأت‌رئیسه مجلس: یکی از دستور کارهای نشست روز آینده مجلس، بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی در مورد لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور (پهپاد) غیرنظامی است. ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی در مورد لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور و همچنین رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه نظام جامع باشگاه‌داری نیز در دستور کار نمایندگان قرار دارد.

رانت خودرو ربطی به طرح مادران ندارد
  فاطمه محمدبیگی، نماینده مجلس‌: ریشه ناترازی و رانت در بازار خودرو مربوط به پرونده‌هایی مانند «طراوت خودرو» و «خودرو غفاری» است و اجرای قانون حمایت از مادران و جوانی جمعیت نقشی در ایجاد این مشکلات ندارد.‌

این خبر را به اشتراک بگذارید