• سه شنبه 23 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 15 ذی القعده 1446
  • 2025 May 13
سه شنبه 23 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 255006
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oYp1B
+
-

برگ‌های برنده کارخانه گلیسیرین در جذب نیرو

چگونگی استخدام کارگران
برگ‌های برنده کارخانه گلیسیرین در جذب نیرو

ویژگی:  کارگران اخراجی کارخانه سیمان در جذب، سهمیه ویژه‌ای داشتند

راه‌اندازی کارخانه گلیسیرین در محله چشمه‌علی هم برای اشتغال جوانان و هم اخراجی‌های کارخانه سیمان فرصت خوبی بود. علیرضا کورش‌لی، ری‌پژوه درباره ماجرای استخدام و جذب نیرو در کارخانه گلیسیرین چنین تعریف می‌کند: «‌این کارخانه ابتدا با استقبال خوبی از سوی جوانان و اهالی محله مواجه شد. شیوه جذب کارگران توسط مسئولان کارخانه هم به این شکل بود که با درشکه به محله چشمه‌علی و محله‌های اطرافش می‌رفتند و از مزایای کار در کارخانه گلیسیرین می‌گفتند.
با توجه به شرایط اقتصادی آن زمان، بسیاری از جوانان به‌دنبال شغلی پایدار بودند و کار در کارخانه گلیسیرین بهترین گزینه بود. علاوه‌براین در مقاطع مختلف، وقتی کارخانه سیمان اقدام به اخراج نیرو کرد، این کارخانه به معیادگاه کسانی تبدیل شد که به‌دنبال فرصتی دوباره برای کار بودند. سابقه کار در کارخانه سیمان برای بسیاری از این افراد یک مزیت محسوب می‌شد و آنها امیدوار بودند که در کارخانه گلیسیرین بتوانند زندگی بهتری برای خود و خانواده‌شان بسازند.»
به گفته کورش‌لی، کارخانه گلیسیرین با ارائه هدایای مختلف و پکیج‌هایی به کارگران، سعی داشت فضایی دوستانه و حمایتی ایجاد کند. یکی از این پکیج‌ها سهمیه انواع صابون رخت‌شویی بود. علاوه‌براین کارگران سهمیه نان و لباس هم داشتند.
مزیت دیگر این کارخانه نزدیکی آن به محل زندگی کارگران به نسبت دیگر کارخانه‌ها بود. درواقع کارخانه گلیسیرین به یک نقطه امید برای جوانان بیکار تبدیل شد و توانست به رشد و شکوفایی اقتصادی منطقه کمک کند. این کارخانه نه‌تنها محلی برای کار، بلکه محلی برای ایجاد پیوندهای اجتماعی و اقتصادی میان اهالی و کارگران بود. کارخانه گلیسرین هنوز فعال است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید