جمعی از استادان، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از پروژه «شاخه غربی بزرگراه یادگار امام» و «تقاطعهای غیرهمسطح میدانهای جی و فتح» بازدید کردند. در این بازدید که به همت گروه مطالعات فنی و عمرانی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران برگزار شد، جنبههای فنی و اجرایی این طرحهای گسترده عمرانی، از نکتههای مربوط به ساخت تا مشکلات مدیریتی و اجرایی، همچنین مشکلات معارضان و نقش آنها در تأخیر در اجرای نقشهها برای دانشجویان توضیح داده شد.
پروژه پیچیده و سخت
طرح توسعه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام(ره) یکی از سختترین و پیچیدهترین طرحهای مدیریت شهری است که ۹کیلومترمربع وسعت دارد و حلقه اتصال شمالغرب به جنوبغرب پایتخت محسوب میشود؛ اما وجود معارضان متعدد ساخت آن را به تأخیر انداخته است. در این پروژه یک تقاطع چهارسطحی در حال ساخت است که 2سطح آن کاملا زیر زمین است و در 2فاز اجرا میشود. عملیات احداث شاخه غربی بزرگراه یادگار امام شهریورماه سال۱۴۰۱ آغاز شد.
معارضان آب، برق، گاز و مخابرات
محسن فاضلی، مدیر پروژه یادگار امام(ره):مدت اجرای این پروژه ۲سال بوده؛ اما بهدلیل وجود معارضان طول کشیده است. ما در اینجا با شبکهای از معارضان تأسیساتی همچون آب، برق، گاز، مخابرات و همچنین سولههای آموزشوپرورش مواجه بودیم که با پیگیریهای مدیران ارشد شهری این مسائل حلوفصل و مدیریت شد. برای اجرای پروژه ابتدا یک فرایند ششماهه برای انسداد خیابانهای اطراف با همکاری پلیس راهور و ارگانهای مربوطه سپری و کل عملیات اجرایی در ۷ماه انجام شد.
رفع نیازهای مطالعاتی با بازدید از پروژهها
محمدرسول دلفانی، مدیر مطالعات عمران، ترافیک و امور بحران مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران:هدف از بازدید رفع نیازهای مطالعاتی حوزه فنی و عمرانی شهرداری است و برای اینکه چالشهای عمرانی را دقیق بشناسیم، نیاز است که پروژهها را از نزدیک بازدید کنیم. بدون شک بسیاری از چالشهای موجود در حوزههای عمرانی با همین بازدیدها مشخص میشود که با شناسایی درست میتوانیم برای آنها پروژه مطالعاتی تعریف کنیم.
دو شنبه 8 اردیبهشت 1404
کد مطلب :
253796
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/qjw77
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved