
کمدی درام
پنج نقش کمدی و غیرکمدی که جواد عزتی را با آنها به یاد میآوریم

سریال وحشی بهزودی در یکی از پلتفرمها منتشر خواهد شد. این سریال دومین ساخته هومن سیدی برای شبکه نمایش خانگی است و البته دومین تجربه جواد عزتی در یک نقش جدی در همین شبکه.
پس از قورباغه که سال ۹۹ بازخوردهای خوبی بین تماشاگران داشت، حالا هومن سیدی سریال وحشی را برای پخش از یک
وی.او.دی آماده کرده است. تصویربرداری وحشی از شهریور شروع شده و مثل کارهای قبلی هومن سیدی، او علاوه بر کارگردانی، نویسنده فیلمنامه این سریال که هیچ اطلاعاتی درباره داستان آن داده نشده هم است. در این سریال جواد عزتی یکی از نقشهای اصلی را دارد. او در چند سال اخیر با بازی در فیلمهایی مثل «شنای پروانه»، «مرد بازنده» و «جهان با من برقص» نشان داده به نقشهای غیرکمدی علاقه دارد و تماشاگر هم بعد از سالها دیدن عزتی در نقشهای کمدی او را در نقشهای غیرکمدی پذیرفته، هرچند به کمدیهای او واکنش بهتری نشان میدهد. با نزدیک شدن به انتشار نخستین قسمت از سریال وحشی نگاهی داریم به 5نقش کمدی و غیرکمدی او در سریالهای تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی.
من یک مستأجرم، پیک موتوری
سریال «من یک مستأجرم »که سال ۱۳۸۳ به کارگردانی پریسا بختآور از تلویزیون پخش شد، نخستین حضور جواد عزتی در یک کار تصویری پس از مدتها بازی در تئاتر بود. سریال با بازی کتایون امیرابراهیمی، امیر جعفری، سعید آقاخانی، ریما رامینفر، نگار فروزنده، سپند امیرسلیمانی،الهام چرخنده، بهاره رهنما و جواد عزتی ماجرای زنی سالخورده به اسم زمانه خانم بود که بعد از سالها به ایران برگشته و حالا میخواهد بقیه واحدهای آپارتمانش را اجاره دهد. اما شرطش این است که باید همه آنها جوانهای تازه ازدواج کرده باشند. سریال ماجراهای انتخاب این مستأجران و ارتباطشان با هم و با خانم صاحبخانه است. جواد عزتی در این سریال البته یکی از مستأجران نبود، ولی نقش پیک موتوری را داشت که گاه به گاه برای اهالی خانه بستهای میآورد و بهتدریج با آنها آشنا میشد.
قهوه تلخ، بابا اتی
سال 89 مهران مدیری سریال قهوه تلخ را برای شبکه نمایش خانگی ساخت که با وجود پرمخاطب بودنش، نیمهکاره رها شد. اما برای جواد عزتی یک سکوی پرش بود. او هرچند نقش کوتاهی در این سریال داشت و فقط در چند قسمت اول دیده میشد، اما به طرز عجیبی میان تماشاگران طرفداران زیادی پیدا کرد. بابا اتی که عزتی نقش او را بازی میکرد، یکی از درباریان دورهای گمشدهای در تاریخ ایران بود و حرکات و نحوه صحبت کردنش آنقدر بامزه بود که حتی تا امروز هم در ذهن تماشاگرانش مانده و تکیهکلامهایش را به یاد دارند. تا جایی که حتی نحوه ادای یکی از دیالوگهای او را در سریال زخم کاری با نحوه صحبت کردن بابا اتی مقایسه کردهاند.
دردسرهای عظیم، لطیف
یکی از نخستین سریالهایی که جواد عزتی را در ذهن تماشاگر ماندگار کرد کمدی دردسرهای عظیم بود که در آن نقش اصلی را داشت. سریال برزو نیکنژاد داستان لطیف بود که وارد ماجراهای پیچیدهای میشد؛ دختری برای اینکه از دست خواستگارهایش و مادرش که اصرار به ازدواج کردن او دارد، رها شود به لطیف پیشنهاد میکند صوری به خواستگاری اوبیاید. لطیف میپذیرد اما شرط مادر دختر این است که او حتما شغل دولتی و دفترچه بیمه داشته باشد. لطیف شغلی بهعنوان راننده ماشین نعشکش پیدا میکند، اما کمی بعد با زنده شدن یک جنازه در ماشینش ماجراها پیچیدهتر میشود. سریال در زمان پخش در سال 93تماشاگران زیادی پیدا کرد تا جایی که فصل بعدیاش هم یک سال بعد ساخته شد. دردسرهای عظیم در واقع شروع پیشرفتی عظیم برای جواد عزتی بود.
سرزمین مادری، قاسم
سرزمین مادری کمال تبریزی بین سالهای 87تا 96ساخته شد و بعد از پخش یکی از قسمتها و دیالوگهایی که توهین به بختیاریها تعبیر شد، نیمهتمام ماند تا اینکه مهر1402شبکه 3 آن را پخش کرد. در این سریال جواد عزتی در یک نقش غیرکمدی حضور داشت. او که در آن سالها بیشتربهعنوان کمدین شناخته میشد، حالا در یک نقش جدی حضور پیدا کرده بود.
حضور او از فصل دوم این سریال شروع میشد و نقش قاسم یکی از دوستان نزدیک رهی، شخصیت اصلی سریال را بازی میکرد. بهدلیل اینکه سریال بازههای زمانی مختلف را شامل میشد، عزتی 2 گریم متفاوت در آن داشت.
زخم کاری، مالک
مالک زخم کاری، یکی از مهمترین نقشهای غیرکمدی جواد عزتی است؛ یک راننده معمولی که تبدیل به هیولایی میشود که برای بهدست آوردن سهم بیشتر از شرکت به راحتی خون میریزد. این شخصیت ،برگرفته از نمایشنامه مکبث شکسپیر بود و تماشاگران آنقدر از این شخصیت و بازی جواد عزتی استقبال کردند که کمرنگ شدن نقشش در فصل دوم سریال باعث گلایهشان شد. او در فصل اول بهترین بازیاش را در این نقش ارائه داد، اما بهتدریج و در فصلهای بعد، هم خود سریال و هم بازی جواد عزتی افت کرد و حتی بسیاری از منتقدان و تماشاگران معتقد بودند دیگر چندان ربطی به مالک فصل اول ندارد.