• چهار شنبه 22 اسفند 1403
  • الأرْبِعَاء 12 رمضان 1446
  • 2025 Mar 12
سه شنبه 21 اسفند 1403
کد مطلب : 251117
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/DRBvY
+
-

ترامپ از پیش‌بینی رکود اقتصادی طفره رفت

رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای حاضر نشد احتمال رکود اقتصادی این کشور در سال‌جاری را منتفی بداند. ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز، درباره احتمال رکود اقتصادی گفت که نمی‌خواهد پیش‌بینی انجام دهد و ادامه داد که دوره‌ گذار وجود دارد؛ زیرا کاری که ما انجام می‌دهیم، بسیار بزرگ است.

رویترز گزارش داد که جنگ تجاری‌ای که ترامپ به راه انداخته به افزایش قیمت کود برای کشاورزان آمریکایی و کانادایی منجر شده است. افزایش تنش تجاری بین کانادا و آمریکا موجب شده که به‌طور کلی هزینه فعالیت برای کشاورزان در هر دو کشور افزایش چشمگیری داشته باشد.

 رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد دولتش با 4گروه مختلف درباره فروش پلتفرم شبکه اجتماعی چینی تیک‌تاک در تماس است و همه گزینه‌ها خوب هستند. سرنوشت تیک‌تاک  در هاله‌ای از ابهام فرورفته است.

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا تحت‌تأثیر نگرانی از تأثیر تعرفه‌های واردات آمریکا بر رشد اقتصادی جهانی و تقاضا برای سوخت و رشد تولید اوپک پلاس‌ کاهش یافت.

 وزیر مسکن چین گفت بخش املاک این کشور، تغییرات مثبتی نشان داده و اعتماد بازار در حال بهبود است. این اظهارات پس از چندین سال سخت برای بخش املاک که زمانی پرطرفدار بود، بیان می‌شود.

تنش‌های تجاری بین 2اقتصاد پیشرو‌ جهان، روز دوشنبه‌ تشدید شد؛ زیرا پکن به تلافی افزایش اخیر تعرفه‌های دونالد ترامپ بر واردات چین، اعمال تعرفه‌ها بر برخی از کالاهای کشاورزی آمریکا را آغاز کرد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید