آرش نهاوندی، روزنامهنگار
اگر چه هنوز هم در مورد شستن یا نشستن مرغ خام بحثهای زیادی در جریان است، تمیز کردن مرغ خام برای سلامت بسیار مهم است. در حقیقت با انجام چند کار ساده، میتوانید خطر آلودگی مرغ را هنگام طبخ به حداقل برسانید و بهداشت آشپزخانه خود را حفظ کنید. در این مطلب به 5روش ساده برای تمیز کردن مرغخام در خانه اشاره کردهایم.
با آب سرد بشویید
میتواند برای از بین بردن خون، پر یا تکههای کوچک پوستی که ممکن است روی آن وجود داشته باشد کمک کند. اگرچه برخی از کارشناسان برای جلوگیری از انتشار باکتری توصیه بهخودداری از آبکشی میکنند، اما اگر آبکشی میکنید، حتما این کار را با دقت انجام دهید و از پاشیدن آب در محیط آشپزخانه خود برای جلوگیری از آلودگی خودداری کنید.
با سرکه یا آبلیمو خیس کنید
اگر همچنان از شستن مرغ بهدلیل توصیه کارشناسان واهمه دارید، میتوانید با یکسری عناصر دیگر مرغ را تمیز کنید. سرکه و لیمو ضدعفونی کنندههای طبیعی هستند و میتوانند به تمیز کردن مرغ خام کمک کنند. خیساندن مرغ در محلول سرکه یا لیمو به از بین بردن باکتریها و هرگونه بوی تند زهم کمک میکند.
در آب نمک خیس کنید
خیساندن مرغ خام در آب نمک، روش ساده دیگری برای تمیز کردن آن و کمک به حذف باکتریهاست. آب نمک دارای خواص ضدباکتریایی است که میتواند بهطور مؤثر سطح مرغ را ضدعفونی و در عین حال به حذف هرگونه کثیفی یا باقیمانده لکههای خون روی آن کمک کند.
از بین بردن پوست و چربی اضافه
مرغ خام با پوست یا چربی اضافه همراه است که ممکن است بخواهید آنها را جدا کنید. پوست و چربی اضافه نیز میتواند باعث ایجاد چربی ناخواسته در طول پختوپز شود. با استفاده از یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه، پوست یا چربی قابل رؤیت مرغ را جدا و همچنین میتوانید پرهای کوچک را با بیرون کشیدن آرام با موچین یا کندن آنها با دست جدا کنید.
شنبه 11 اسفند 1403
کد مطلب :
250158
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/zm0B5
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved