• چهار شنبه 19 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 8 رجب 1446
  • 2025 Jan 08
دو شنبه 17 دی 1403
کد مطلب : 245407
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pg406
+
-

فست‌فود قجری

تهران‌نامه
فست‌فود قجری

در تهران دوره قاجار، پایتخت‌نشینان وقتی می‌خواستند با مواد غذایی دم‌دست‌شان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه می‌رفتند. در همه خانه‌ها می‌شد مقداری روغن، پیاز، کشک و... پیدا کرد و اشکنه را که با کمترین دردسر و به سرعت آماده می‌شد، روی سفره گذاشت. تهرانی‌ها اما از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کال‌جوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتخت‌نشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید