• چهار شنبه 7 آذر 1403
  • الأرْبِعَاء 25 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 27
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241206
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oYwWN
+
-

با ترکیب برنج و انار، غذاهای رنگی آماده کنید

قاتی‌پلوهای اناری

قاتی‌پلوهای اناری

سعیده مرادی

قاتی‌پلوها انواع مختلف دارند و غذای محبوب بسیاری از خانواده‌ها محسوب می‌شوند؛ پلوهای رنگارنگی که درست کردن آنها پیچیدگی خاصی ندارد. رنگ و لعاب این غذاها وقتی بیشتر می‌شوند و طعم متفاوتی به‌خود می‌گیرند که با میوه‌های فصل ازجمله انار درست شوند و زینت‌بخش سفره‌ها باشند. دستور پخت چند نوع پلوی خوشمزه که با ترکیب دانه‌های انار و دیگر مواد درست می‌شوند را فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی ارائه کرده است. آشنایی با روش تهیه این غذاها را از دست ندهید.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید