با ترکیب برنج و انار، غذاهای رنگی آماده کنید
قاتیپلوهای اناری
سعیده مرادی
قاتیپلوها انواع مختلف دارند و غذای محبوب بسیاری از خانوادهها محسوب میشوند؛ پلوهای رنگارنگی که درست کردن آنها پیچیدگی خاصی ندارد. رنگ و لعاب این غذاها وقتی بیشتر میشوند و طعم متفاوتی بهخود میگیرند که با میوههای فصل ازجمله انار درست شوند و زینتبخش سفرهها باشند. دستور پخت چند نوع پلوی خوشمزه که با ترکیب دانههای انار و دیگر مواد درست میشوند را فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی ارائه کرده است. آشنایی با روش تهیه این غذاها را از دست ندهید.
در همینه زمینه :