سوپ کدوحلوایی با مرغ
مواد لازم: کدوحلوایی: یک کیلو و250گرم کره یا روغن زیتون: ٢قاشق غذاخوری سینه یا فیله مرغ: ۵٠٠ گرم پیاز: یک عدد سیر رنده شده: ٢حبه آب مرغ: ۵پیمانه هویج: ٢عدد جوز هندی پودر شده: یک چهارم قاشق چایخوری ریحان و آویشن: به میزان لازم آب پرتقال تازه: ٢پیمانه پوست پرتقال رنده شده: به میزان لازم سرکه سیب: ٢قاشق غذاخوری فلفل سفید: یک دوم قاشق غذاخوری فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری نمک و آبلیموی تازه: به میزان لازم خامه یا ماست: یک سوم پیمانه تخم کدوی بو داده: برای تزئین
روش تهیه: 1. پیاز خرد شده را سرخ کنید و سپس سیر له شده را بیفزایید. چند ثانیه بعد سینه مرغ را تفت داده و نمک بزنید؛ در ظرف را ببندید تا با حرارت متوسط ١٠ دقیقه بپزد سپس سینه مرغ را از قابلمه خارج کرده و کناری بگذارید.
2. هویج رنده شده، کرفس خرد شده، فلفلها، سبزیهای خشک، جوز هندی و آب مرغ را مخلوط کرده و بگذارید با شعله کم حدود 15دقیقه بپزد.
3. کدوی پخته شده را به مواد بیفزایید. پس از گذشت چند دقیقه سرکه، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی غلیظ شود. مواد آماده شده را با گوشتکوب برقی له کنید تا یکنواخت و کرمی شود؛ حدود نصف یا کمتر از مرغ پخته را ریشریش کنید داخل سوپ ریخته و با قاشق به هم میزنیم. در نهایت غذای خود را با خامه، سینه مرغ و تخم کدو تزئین کرده و با برشهای لیمو ترش سرو کنید.
نکته:
برای پخت کدو میتوان آن را به قطعات کوچک تقسیم کرد و به روش بخارپز پخت تا نرمشود.
ترفندهایی برای داشتن سوپ خوشمزه
1. اگر آب مرغ مصرفی شما نمک داشت، نمک را از مواداولیه غذاها حذف کنید.
2. کدوحلواییهای بیضی و مخروطیشکل، شیرینتر از کدوهای گرد هستند و میتوانند گزینه بهتری برای تهیه سوپ باشند.
3. اگر میخواهید عطر و طعم منحصر به فردی به سوپ خود بدهید، کافی است تا یک برش نارنج تازه، کنار هر ظرف سوپ سرو کنید.
4. برای جلوگیری از فساد و خراب شدن سوپ کدو تنبل، دقت کنید که سوپ بیرون یخچال نماند؛ همچنین ظرف نگهداری غذا باید کاملا تمیز باشد.