• چهار شنبه 7 آذر 1403
  • الأرْبِعَاء 25 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 27
شنبه 5 آبان 1403
کد مطلب : 238532
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Y63QM
+
-

خورشت کدوحلوایی با ماش

خورشت کدوحلوایی با ماش


مواد لازم:   پیاز: یک عدد   شنبلیله خشک: یک قاشق مرباخوری   سیر رنده‌شده: 2قاشق مرباخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری یا ادویه خورشتی: به میزان لازم   ماش خیس‌خورده: یک پیمانه   کدو حلوایی پوست‌گرفته و درشت خرد شده: یک کیلو   رب گوجه‌فرنگی: 2قاشق غذاخوری   پوره گوجه فرنگی:2عدد    پودر لیمو عمانی یا پرک لیمو: به میزان لازم

روش تهیه: 1.  پیاز خلالی را تفت دهید سپس سیر رنده شده را به آن بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید. در ادامه ادویه‌ها و پودر شنبلیله خشک را به مواد بیفزایید.  ماش و کدوحلوایی‌ها را داخل قابلمه بریزید تا بپزند سپس رب گوجه‌فرنگی را به مواد بیفزایید.
2.  گوجه‌فرنگی‌های پوره‌شده را همراه نمک داخل خورشت بریزید. آب جوش را به آن اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا خورشت با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.

خورشت کدوحلوایی و عدس

مواد لازم:   کدو حلوایی:۳۰۰گرم  عدس:۳۰۰گرم   مغز گردو پودر شده: ۳۰۰گرم   سیر: ۴حبه   شکر: یک‌قاشق چای‌خوری   رب آلوچه یا رب آلبالو: یک‌قاشق غذاخوری   رب انار: ۳قاشق غذاخوری   زعفران: یک‌قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم  روغن: به میزان لازم‌

روش تهیه:
1. سیرهای له شده را تفت دهید. سپس پودر گردوها را به سیر بیفزایید. سپس رب انار، رب آلوچه یا آلبالو، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به مواد بیفزایید. آب‌جوش را داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا با حرارت ملایم گردوها روغن بیندازند.
2. در این فاصله کدو حلوایی‌ها را داخل تابه‌ای تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس زعفران دم‌کرده و شکر را روی کدوحلوایی‌ها بریزید تا کاراملی شوند. در انتها کدوحلوایی‌ها و عدس‌های پخته‌شده را به قابلمه خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید