• سه شنبه 29 آبان 1403
  • الثُّلاثَاء 17 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 19
یکشنبه 24 تیر 1403
کد مطلب : 229980
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/3l8WM
+
-

نکته مهم برای طبخ غذاهای نذری

گروه سلامت محیط معاونت بهداشت با تأکید بر ضرورت رعایت موازین بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذورات، توصیه کرد برای طبخ غذاها از نمک‌های بسته‌بندی یددار تصفیه شده و روغن‌های با میزان ترانس پایین دارای مجوز ساخت سازمان غذا و دارو استفاده شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید