مرور کارنامه دولت در سفر رئیسجمهوری به شهرستانهای دماوند و فیروزکوه
رکورد ۴۰ ساله صادرات شکست
سیدابراهیم رئیسی در چارچوب سفرهای استانی و برای بازدیدهای میدانی از شهرستانهای استان تهران، دیروز پنجشنبه ۲۸دیماه به شهرستانهای فیروزکوه و دماوند سفر کرد و در این روز ضمن بازدید از سد نیمهکاره نمرود، موضوعات مختلف مربوط به حوزه راهها، مباحث مرتبط با حریم بستر رودخانهها، ایجاد سیلبند و ساماندهی مسیلها را بررسی کرد. همچنین مردم با حضور در سالن ورزشی دانشگاه پیامنور دماوند با رئیسجمهور و هیأت همراه دیدار و گفتوگو کردند. رئیسی به مردم وعده داد حداکثر تا سال آینده سد نمرود به بهرهبرداری خواهد رسید.
رئیسی در دیدار با مردم شهرستان فیروزکوه چه گفت؟
فعال شدن اقتصاد گردشگری در منطقه
دیدار جمعی از اقشار و منتخبان شهرستان فیروزکوه بخشی از برنامه سفر یکروزه سیدابراهیم رئیسی به این منطقه بود که مهمترین محورهای سخنرانی او با مردم را در ادامه میخوانید.
کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری از ظرفیتهای شهرستان فیروزکوه است.
رفع مشکلات پیشروی توسعه کشاورزی، دامداری، فعالیتهای صنعتی و گردشگری این منطقه ازجمله تامین آب و افزایش ظرفیت برق برای فعالیت صنایع از برنامههای در دستورکار دولت در فیروزکوه است.
ساخت سد نمرود حدود 20سال به طول انجامیده درحالیکه باید خیلی زودتر از اینها به بهرهبرداری میرسید.
مقرر شد ظرف نهایتا یک سال موانع افتتاح آن برطرف و مردم از مواهب آن بهرهمند شوند.
تکمیل و توسعه زیرساختهای سلامت در فیروزکوه نیز با جدیت دنبال شده و خواهد شد.
رفع بیکاری و ایجاد زمینه برای اشتغال قشر تحصیلکرده جامعه ازجمله مسائل اولویتدار برای کشور است.
رویکرد دولت، همواره حفاظت از محیطزیست و منابع طبیعی کشور بوده و قطعا ساختوساز در حریم رودخانهها از نظر ما غیرقانونی است.
کشاورزان نباید دغدغه آب، فروش و تبدیل محصول داشته باشند، حمایت از کشاورزی و دامداری اقتصاد فیروزکوه را متحول میکند.
کشاورزی در فیروزکوه اهمیت زیادی دارد و در این راستا باید سرمایهگذاری کرد تا محصولات باکیفیتی داشته باشیم.
فعالسازی اقتصاد گردشگری و وضعیت درمان و اشتغالزایی فیروزکوه از محورهای مهم پیگیری دولت است.
مهمترین مؤلفه قدرت و اقتدار کشور حضور مردم در عرصههای مختلف در حمایت از نظام و رهبری است.
مدیران بسیار مراقب باشند که به روزمرگی دچار نشوند و مراجعات مردم برای رفع مشکلاتشان به آنها تبدیل به امری عادی نشود.
تأکیدات رئیسی در دیدار با مردم دماوند:
تخریب محیطزیست غیرقابل بخشش است
در بخش دیگر این سفر، رئیسجمهور پس از بازدید از طرحها و دیدار با مردم شهرستان فیروزکوه به همراه شماری از اعضای هیأت دولت، راهی دماوند شد در جمع مردم این شهرستان در زمینههای مختلف سخنرانی کرد.
با ساختوسازهای غیرمجاز در دماوند ولو از جانب افراد و دستگاههای متصل به قدرت بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.
توسعه شهرستان دماوند ازجمله فرصتهای بسیار خوب برای مردم این منطقه محسوب میشود که اگر با حفظ محیطزیست و مراتع و جنگلهای این منطقه همراه نباشد ممکن است به تهدید تبدیل شود.
توسعه دماوند باید با حفظ قوانین، مقررات و منابع طبیعی همراه باشد و منابع آبی این شهرستان باید مدیریت شود.
تخریب محیطزیست و منابع طبیعی ظلم به مردم و آیندگان و تخلفی غیرقابل گذشت است.
خوشبختانه ما در این منطقه بهرغم خشکسالیهای چندسال اخیر مشکل کمبود آب نداریم اما اهمیت مدیریت منابع آبی کمتر از اهمیت وجود آب نیست.
تجهیز مراکز درمانی این منطقه یکی از مصوبات سفر امروز ماست.
مسئولان محترم منطقه باید بدانند که رفع مشکلات و تحقق مطالبات مردم با اقدامات معمولی امکانپذیر نیست و نیاز به کار جهادی دارد.
انجام کار مردم با کار و تلاش معمولی امکانپذیر نیست، طبق فرموده رهبر معظم انقلاب کار جهادی میخواهد.
خستگی و ناامیدی ممنوع است زیرا که به فرموده مقام معظم رهبری راهی تا قله نمانده است و با تلاش شبانهروزی میتوان با کمک خداوند به پیشرفتهای عظیمی دست پیدا کرد.
دشمن نمیخواست تولید در کشور اتفاق بیفتد اما امروز بیش از6500واحد تولیدی تعطیل و نیمهتعطیل در چرخه تولید قرار دارند و در بخش کشاورزی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.
بهرغم همه تحریمها و تهدیدها، مردم و جوانان ما تهدید و تحریم را به فرصت تبدیل کردند و گامهای بلندی در بخشهای مختلف برداشته شده و امروز ایران، کشوری پیشرفته و فناور است.
پارکهای علم و فناوری در پایتخت و استانها بسیار پیشرفت داشته و روسای جمهور و نخستوزیران کشورهای دیگر که از این پارکها بازدید میکنند از پیشرفت این واحدها متعجب و شگفتزده میشوند.
ما از حرکت و کار جهادی بازنخواهیم ایستاد و معتقدیم با توکل به خدا و کار جهادی در تمامی عرصهها میتوان به قله رسید.
ما در حوزه تولید گامهای خوبی برداشتهایم و در تجارت و صادرات محصولات تولیدی، رکورد 40 ساله اخیر را زدهایم.
تمام نکات و موارد مطرحشده، بررسی خواهد شد و همچنین حتما تمام نامههای مردمی را مورد توجه قرار میدهیم و نتایج را ارسال خواهیم کرد.
آمار بیکاری در دماوند همانند برخی نقاط کشور بالا نیست اما در قشری از تحصیلکردگان این منطقه بیکاری وجود دارد که لازم است زمینههای اشتغال آنها فراهم شود.
صنعت گردشگری میتواند اشتغال و درآمد خوبی برای کشور بهوجود بیاورد. این مسئله در منطقه دماوند یکی دستورکارهای مهم دولت است.
شهدا راه همواری پیشرو نداشتند، اینطور نبود که حاج قاسم راه همواری پیشرو داشته باشد و بگوید از این راه بروید و منطقه را امن کنید، حاج قاسم بسیار تلاش کرد و با موانعی مواجهه بود اما با توکل به خدا کارهای بزرگی انجام داد.
مردان و زنان نامدار توانستند راهها را هموار کنند اما ممکن است که در برخی مواقع راه هموار نباشد اما به مدیران عرض میکنم ما اصحاب «ما میتوانیم» هستیم.
دیگران چه گفتند؟
تکمیل سایت 1020 واحدی دماوند
مهرداد بذرپاش وزیر راهوشهرسازی: تکمیل سایت هزارو۲۰ واحدی دماوند از پیشرفت مناسبی برخوردار است و واحدهای مسکن دماوند در ۶ماه اول سال آینده به متقاضیان واگذار میشود.
ساخت پایگاه انتقالخون
بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت: برای رسیدگی به مصدومان حوادث ترافیکی در فیروزکوه پایگاه انتقال خون ساخته میشود.
تلاش برای رفع مشکلات چندینساله مردم دماوند
حجتالاسلام والمسلمین کاظم فتاحدماوندی، امام جمعه دماوند: عمده مطالبات مردم شهرستان، پروژه فاضلاب، تأمین آب شرب پایدار، ساخت کمربندی جنوبی و غربی دماوند است که حضور و دستورات رئیس جمهور میتواند مشکلات چندینساله این منطقه را رفع کند.
تکمیل پروژههای نیمهتمام با 1200میلیارد تومان
محسن منصوری، فرماندار دماوند: در گام اول ۱۲۰۰میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژههای نیمهتمام فیروزکوه و دماوند درنظر گرفته شده که با حضور و دستور رئیسجمهور این عدد افزایش مییابد.