مشکلات دانشآموزان اوتیسمی
من مادر یک دختر مبتلا به اوتیسم هستم. سالها بود که فقط مدارس پسرانه مختص بچههای اوتیسم وجود داشت و تنها چند وقتی است که با کمک یک خانم نیکوکار، مدرسهای برای دختران تاسیس شده است. متأسفانه بعد از گذشت 3ماه از شروع سال تحصیلی جدید، فرزندان ما هنوز کتاب درسی ندارند.تماس وگزارش موضوع به آموزش و پرورش هم بیفایده بوده است.مشکل دیگری که وجود دارد تعداد این دانشآموزان درهرکلاس است.طبق نظر کارشناسان و روانشناسان هر معلم حداکثر باید با 3دانشآموز اوتیسمی سرو کار داشته باشد درحالیکه این کلاسها گاهی با 7نفر برگزار میشود و از آنجا که این دسته از کودکان تمرکز کودکان عادی را ندارند و دربرقراری ارتباط چشمی هم ناتوانند، کار کردن و آموزش به آنها بسیار دشوار و وقتگیر است و مسلما با وجود تعداد زیاد دانشآموز در یک کلاس، معلم قادربه رسیدگی و آموزش درست و اصولی نخواهد بود.از وزارت آموزش و پرورش درخواست داریم تا با تاسیس مدارس بیشتر برای این دسته از کودکان بهخصوص دانشآموزان دختر، این مشکل را رفع کنند.
مادر یک دانشآموز مبتلا به اوتیسم
میوهفروشیهای مقابل متروی فرهنگسرا را جمع کنید
فاصله بساط میوهفروشیهایی که در ورودی متروی فرهنگسرا بساط کردهاند با پلههای مترو به قدری کم است که برای تردد تقریبا باید از رویشان رد شد.این وضعیت هم باعث کلافگی مسافران میشود وهم میتواند خطرناک باشد چرا که ممکن است یک سالمند و یا کودک براثر عدمتعادل زمین بخورد و یا ازپلهها به پایین پرت شود. ضروری است تا اتفاق ناگواری پیش نیامده زودتر سر و سامانی به این وضعیت داده شود.
بلخ از تهران
پیامک
جریمههای وام ازمحل پرداختهای زودتر از موعد برداشت شود
بارها پیش آمده که قسط وام خودرا چند روز زودترازموعد پرداخت کردهام. گاهی هم پیش آمده که بهدلیل مشکلات مالی پرداخت قسطم با تأخیر چندروزه مواجه شده است.پیشنهادم این است که بانکها با تعریف واجرای راهکاری، جریمه دیرکرد پرداخت اقساط را ازمحل مبلغی که زودتر ازموعد به حسابشان واریزمی شود برداشته و تامین کنند واین به نوعی درنظرگرفتن یک امتیاز برای مشتریانی باشد که بارها اقساط خود را زودتر از موعد مقرر پرداخت کردهاند.
توکلی شهمیرزدای از قائمشهر
ساخت کارخانه سیمان در روستای ویدر متوقف شود
روستای ویدرازتوابع استان مرکزی است ودرشهرستان زرندیه واقع شده است. شهرت این روستا بهخاطر طبیعت باصفای آن است. متأسفانه به تازگی کلنگ ساخت سومین کارخانه سیمانسازی دراین روستا خورده شد. این در حالی است که قبلا 2 کارخانه دیگرهم در این روستا ساخته و راهاندازی شده بود. مگر یک روستای کوچک چقدرظرفیت دارد که 3کارخانه سیمانسازی در آن تاسیس شود؟ 2 کارخانه قبلی به حد کافی به محیط زیست این منطقه آسیب زده، روا نیست که اهالی روستا که با وجود امکانات کم، به عشق زادگاهشان دراینجا ماندهاند رنج مضاعفی را متحمل شوند. ما خواستارتوقف فوری ساخت سومین کارخانه سیمانسازی هستیم.
جمعی از اهالی روستای زندیه
ورود آفرودسواران به کویرها محدود شود
آفرود بهخودی خود مشکلی ندارد ویک تفریح محسوب میشود.مشکل اینجاست که تردد بیضابطه و بدون محدودیت این افراد موجب آسیب به پوشش گیاهی وجانورانی میشود که دراین مناطق زندگی میکنند. ضروری است مسئولان ذیربط با اعمال محدودیت و ایجاد مناطق امن و مشخص شده، ضمن فراهم کردن امکان تفریح برای افراد، ازمحیط زیست مناطق کویری به درستی محافظت کنند و جلوی تخریب آن را بگیرند.
کیوان از تهران
با مردم
در همینه زمینه :