• دو شنبه 5 آذر 1403
  • الإثْنَيْن 23 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 25
شنبه 20 آبان 1402
کد مطلب : 208705
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/nZVw7
+
-

1300 ‌بازی با کارلتو

آنچلوتی در لیگ قهرمانان از فرگوسن هم عبور کرد و به‌تنهایی رکورددار برد در تاریخ این بازی‌ها شد

1300 ‌بازی با کارلتو

رئال پس از قطعی‌کردن صعود همیشگی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، امشب در لالیگا میزبان والنسیا خواهد بود تا شاید به‌طور موقت صدر را از خیرونا که فردا عصر با رایو وایکانو بازی دارد، پس بگیرد. بازی برگشت فصل پیش را والنسیا در دیداری جنجالی که هواداران این تیم به وینیسوس توهین نژادی کرده بودند برد و توانست از سقوط به دسته دوم فرار کند.
    رئال‌مادرید برای بار سی‌ودوم از مرحله گروهی صعود کرد که این برابر است با 32بار راهیابی به نیمه‌نهایی این مسابقات. نکته اینکه از سال‌1955 تا سال‌1992 که فرمت مسابقات عوض شد، لیگ قهرمانان دور گروهی نداشت.
    رئال در 18‌دوره از 31دوره حضور قبلی‌اش در مرحله گروهی، صدرنشین شده است.
    رئال همچنین برای سیزدهمین‌بار توانست 2‌بازی مانده به پایان دور گروهی، صعودش به دور حذفی را قطعی کند و از این حیث نیز رکورددار شد. بایرن با 12 و بارسا با 10‌بار، در رده‌های بعدی قرار دارند.
    رئال‌مادرید در لیگ قهرمانان اروپا: بیشترین حضور، بیشترین بازی، بیشترین برد، بیشترین گلزنی، بیشترین صعود از مرحله گروهی، بیشترین بازی در مرحله یک‌چهارم‌نهایی، بیشترین بازی در مرحله نیمه‌نهایی، بیشترین بازی در فینال و در نهایت بیشترین تعداد قهرمانی.
    کارلو آنچلوتی در بازی رئال‌مادرید و براگا به رکورد 1300‌بازی در دوران مربیگری‌اش رسید.
    وینیسیوس با 17‌گل و 17‌پاس‌گل تنها بازیکن 5‌لیگ بزرگ اروپایی است که در سال‌ میلادی جاری بیشتر از 15‌گل و پاس‌گل داشته. وینیسیوس در 20‌بازی اخیری که در چمپیونزلیگ فیکس بوده، 11‌گل و 11‌پاس‌گل ثبت کرده است.
    برای اولین‌بار وینیسیوس و رودریگو در یک بازی برای رئال‌مادرید هم پاس‌گل دادند و هم گل‌ زدند.
    رودریگو در 43‌دیداری که برای رئال‌مادرید در لیگ قهرمانان اروپا انجام داده، روی 25‌گل تأثیر مستقیم داشته؛ 17‌گل و 8پاس‌گل.
    تونی کروس به 150‌بازی با رئال در لیگ قهرمانان رسید.
    با احتساب بازی با براگا، تاکنون 34‌پنالتی علیه رئال در چمپیونزلیگ گرفته شده که رئال از این حیث رکورددار است و بارسا و پی‌اس‌جی با 29 و بایرن و یووه با 27‌پنالتی علیه آنها در رده‌های بعدی هستند.
    با مصدومیت کپا هنگام گرم‌کردن پیش از بازی با براگا، لونین درون دروازه ایستاد و در دقیقه4 مجبور شد پنالتی‌ای را که لوکاس واسکس به حریف اهدا کرده بود، مهار کند. این سریع‌ترین پنالتی (پس از 3‌دقیقه و 37‌ثانیه) علیه رئال در تاریخ چمپیونزلیگ بود. دروازه‌بان اوکراینی با ایلگنر و سزار با مهار یک‌پنالتی در چمپیونزلیگ در رئال برابری کرد. کورتوا با مهار 2 و کاسیاس با مهار 3‌پنالتی از او جلوتر هستند.
    در مجموع از 4‌پنالتی اخیر که علیه رئال در چمپیونزلیگ زده شده، 2پنالتی توسط کورتوا و یکی از سوی لونین مهار شده است.
    لونین در سطح باشگاهی 7‌تا از 14‌پنالتی اخیری که به‌سوی دروازه‌اش آمده را مهار کرده؛ در رئال 2‌تا از 4‌پنالتی.

بن‌بست امباپه
رئال توافق با مهاجم فرانسوی را رد کرد اما شاید این هم یک بازی جدید باشد

رئال مادرید مجبور شد به شایعه تکراری توافق با امباپه برای تابستان آینده واکنش نشان دهد و آن را تکذیب کند. به‌نظر می‌رسید این واکنش به نوعی اقدام برای فرار از محکومیت قانونی به‌خاطر مذاکره با بازیکنی باشد که هنوز تحت قرارداد با باشگاهی دیگر است و قبل از 6ماه مانده به پایان قراردادش نمی‌تواند با باشگاهی دیگر مذاکره کند. اما انگار رئالی‌ها دیگر علاقه‌ای به جذب این بازیکن بی‌وفا ندارند. فلورنتینو پرس 3‌بار برای جذب او اقدام کرده که یک‌بار این بازیکن از موناکو به پاریس رفت و 2‌بار دیگر هم با پاری‌سن‌ژرمن تمدید کرد. جدا از جفاکار بودن کیلین، آمدن او از لحاظ اقتصادی هم توجیهی ندارد. پرس حاضر بود برای شکست‌دادن ناصر الخلیفی، 200میلیون یورو برای خرید این ستاره فرانسوی بپردازد اما مالک قطری باشگاه رقیب با آن مخالفت کرد. اما با وجود رایگان‌شدن امباپه در تابستان آینده، باز هم آوردن او زیان زیادی به باشگاه تحمیل خواهد کرد. این بازیکن و مادرش برای انتقال آزاد، پاداشی به میزان 130میلیون یورو می‌خواهند. حقوق خودش کمتر از 50میلیون یورو در سال نیست. یادمان نرود که رئال به گرت بیل سالی 17‌میلیون یورو می‌داد و صدای همه در آمده بود که این ولزی چقدر پول می‌گیرد. حالا نمی‌شود 3‌برابر آن را به یک بازیکن دیگر داد. امباپه در اوج پختگی فوتبالش قرار دارد اما در 26‌سالگی انگار 10‌سال تجربه دارد و دیگر جوان نیست. از طرفی، او حق تصویر خود را به‌طور صد‌درصدی می‌خواهد و این با سیاست باشگاه رئال در تناقض است.
در مقابل هواداران هم از دست این بازیکن خسته شده‌اند. آنها و مدیران ترجیح می‌دهند به بازیکنانی مثل خولین آلوارس یا هالند فکر کنند. رئال مدتی است بازیکن آرژانتینی نداشته و آوردن آلوارس با 80میلیون یورو می‌تواند نفرت آرژانتینی‌های هوادار مسی را از رئال کاهش دهد. در بازی با براگا مدیر برنامه‌های هالند هم در جایگاه ویژه ورزشگاه سانتیاگو برنابئو حضور داشت اما پیمنتو گفت که قبلا هم به این ورزشگاه آمده و مذاکره‌ای بر سر بازیکن تحت قراردادش با رئال نداشته است. البته هر چیزی جز این می‌توانست رئالی‌ها و این بازیکن را از لحاظ قانونی به دردسر بیندازد.
البته این تحلیل‌ها را کادناسر ارائه کرده و ممکن است این رسانه از مدیریت باشگاه اسپانیایی خط گرفته باشد تا از این طریق فشار را بر امباپه افزایش دهد تا این بازیکن و مادرش از توقعات مالی خود کوتاه بیایند. برخی رسانه‌های دیگر برداشت‌شان از بیانیه رئال این است که با این نمایش بی‌میلی نسبت به خرید امباپه، اگر باز هم در جذب او شکست بخورند، این‌بار وجهه باشگاه حفظ خواهد شد.
با اینکه مسی و نوچه‌هایش نظیر پاردس و دی‌ماریا و همچنین دشمن اصلی امباپه یعنی نیمار از باشگاه رفته‌اند و دوستان ستاره فرانسوی مثل دمبله و کولوموانی خریداری شده‌اند و از همه مهم‌تر باشگاه 200‌میلیون یورو برای تقویت خط حمله در تابستان گذشته هزینه کرده، بعید به‌نظر می‌رسد این بازیکن بخواهد باز هم قراردادش را تمدید کند و در پاریس بماند. امباپه حدود یک‌ماه و نیم دیگر آزاد خواهد بود تا با باشگاه آینده‌اش مذاکره کند. لیورپول هم که احتمالا صلاح را به عربستانی‌ها خواهد داد، می‌تواند گزینه‌ای برای آینده این ستاره فرانسوی باشد.

کارلتو مقابل براگا، صدوشانزدهمین پیروزی‌اش در لیگ قهرمانان را جشن گرفت تا از فرگوسن عبور کرده باشد و حالا او رکورددار برد در تاریخ جام باشگاه‌ها یا همان لیگ قهرمانان اروپا در کل تاریخ است

 وینیسیوس جونیور در مجموع 17‌لمس توپ در محوطه جریمه براگا داشت که بین همه بازیکنان در یک بازی لیگ قهرمانان در این فصل بیشتر بوده است


 

این خبر را به اشتراک بگذارید