• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
چهار شنبه 10 آبان 1402
کد مطلب : 207748
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mwV89
+
-

می‌خواهم انیمیشن بسازم

از کجا باید شروع کنم؟!

تجربه
از کجا باید شروع کنم؟!

شروع هر کاری، حتی اگر در آن کار کاملاً ماهر باشیم، بسیار سخت است. یادگیری پویانمایی نیز ازجمله کارهایی است که برای برخی افراد می‌تواند ترسناک به‌نظر برسد.  ساخت پویانمایی به‌نظر کاری  بسیار تخصصی است و این موضوع ممکن است شما را از شروع  ساخت آن بازدارد. اما نگران نباشید! امروز هرکاری نسبت به گذشته آسان‌تر شده است. پیشرفت فناوری و توسعه‌ی نرم‌افزارهای پیشرفته، فرایند یادگیری هر کاری را ساده کرده است.« امیر حاجی‌لو»، گرافیست نوجوانی است، درست هم‌ سن و سال شما که دوره‌ی انیمیشن‌سازی را پشت سر گذاشته و تجربیاتش را در اختیار شما قرار می‌دهد.
او می‌گوید: «انیمیشن پنج‌نوع اصلی دارد و برای ساخت هر کدام از این پنج نوع، نیاز به مهارت‌ها و ابزارهای خاصی است. به‌عنوان مثال، اگر می‌خواهید یک انیمیشن به سبک سنتی بسازید، باید مهارت‌های طراحی دستی خود را تقویت کنید.  در زمینه‌ی انیمیشن سه‌بعدی، دامنه‌ی فعالیت‌ها گسترده‌تر است؛ زیرا برای ساخت یک انیمیشن سه‌بعدی باید مراحل زیادی طی شود.
اما آن‌چه مهم است، این‌که برای ساخت انیمیشن باید ایده داشته باشید. در نخستین گام هرچه را به ذهنتان رسید، روی کاغذ بیاورید. شجاع باشید و قلم را در دست بگیرید و خط بکشید.  همه چیز از آن خطوط آغاز می‌شود. وقتی که طراحی را می‌دانید و پرسپکتیو را به‌خوبی می‌فهمید، می‌توانید موقعیت‌های بیش‌تری را تصور کنید و عملکرد بهتری داشته باشید.
یکی از موضوع‌های دیگری که باید در آن ماهر شوید، فرم بدن است. برای ساخت انیمیشنی قابل‌باور، باید بدانید که بدن انسان و حیوانات چگونه حرکت می‌کنند. یکی از بهترین روش‌ها برای یادگیری فرم بدن، فیلم‌برداری از انسان‌ها و حیوانات در حال راه‌رفتن و حرکت است. با دقت، این فیلم‌ها را تماشا کنید. به‌عنوان مثال، توجه کنید که چگونه دست‌های افراد در هنگام راه‌رفتن، دوطرف بدنشان جابه‌جا می‌شوند.
برای ساخت انیمیشن دو‌بعدی، نیاز دارید حداقل یک نرم‌افزار گرافیکی و یک نرم‌افزار انیمیشن و تدوین را یاد بگیرید. برای تصویرسازی کارتان، می‌توانید از نرم‌افزارهایی مانند ایلاستریتور یا فتوشاپ استفاده کنید و برای ساخت انیمیشن، یکی از نرم‌افزارهایی مانند موهو، تون بوم، افتر افکت و ... را برای یادگیری انتخاب کنید. برای تدوین و صداگذاری نیز می‌توانید از نرم‌افزار پریمیر استفاده کنید.»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید