• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
دو شنبه 3 مهر 1402
کد مطلب : 203779
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/2RX1J
+
-

نوبرانه زنانه

مهسا جاور و زینب نوروزی مدال نقره رویینگ 2نفره بازی‌های آسیایی را گرفتند؛ اولین مدال کاروان در این بازی‌ها. جاور بعد از این عنوان از دلتنگی برای دخترش گفت

نوبرانه زنانه

 چهره‌های خندان و چشمانی که از شادی به اشک نشسته کار بزرگی را که کرده‌اند، تایید می‌کند. مهسا جاور و زینب نوروزی دیروز اولین ایرانی‌هایی بودند که در هانگژو روی سکو رفتند، سکوی دومی رویینگ 2نفره. یکی از این دو نفر در این چند ماهی که برای رسیدن به این مدال در حال تمرین بود، دغدغه دیگری هم داشت؛ دوری از دخترش. مهسا جاور و زینب نوروزی اولین مدال‌آوران کاروان ایران بودند. آنها در رویینگ 2نفره سنگین‌وزن با زمان ۷دقیقه و 17ثانیه و ۸صدم ثانیه بعد از قایق چین به خط پایان رسیدند. جاور و نوروزی قایق‌های کره‌جنوبی، ویتنام، قزاقستان و تایلند را پشت سر گذاشتند. خوشحال‌ترین نفر جاور بود که با شرایط سخت‌تری روی سکو رفت. او بعد از این مدال از روزهای دوری و دلتنگی گفت: «چند ماه در اردو بودیم و روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم. خیلی وقت است که در اردو هستم و به‌خاطر این مسابقات خیلی از دخترم جدا ماندم. برای اردوی روسیه یک ماه دور از خانه بودم و خیلی سخت گذشت.» قرار بود جاور در اردوی روسیه دخترش را هم با خودش ببرد اما به‌خاطر مشکلات خانوادگی موفق نشد. جاور و نوروزی این نقره را نتیجه اردوهای برون‌مرزی می‌دانند که فدراسیون برای آنها در نظر گرفته بود و البته کمک‌های مربی‌هایشان فرزام و رضایی. نوروزی خوشحال است که اولین مدال کاروان به نام او و هم‌تیمی‌اش نوشته شده: «برای اولین بار است که رویینگ توانسته اولین مدال کاروان را بگیرد و حس خیلی خوبی بابت این اتفاق داریم.»
نقره جاور و نوروزی تنها مدال قایقرانان از مسابقات دیروز بود. تیم نازنین ملایی و کیمیا زارعی در رویینگ 2نفره سبک‌وزن چهارم شد و نتوانست روی سکو برود. این در حالی بود که با نتایجی که ملایی در مسابقات جهانی و المپیک گرفته بود، انتظار می‌رفت قایق او به مدال برسد. فرزام رقابت با چین برای گرفتن طلا را دلیل باخت تیم ملایی می‌داند: «انتظار ما از سبک وزن 2نفره مدال بود. قبل از مسابقه نیز تاکید داشتم با چین کورس نگذارند تا هزار متر دوم را از دست ندهند اما اصرار داشتند هزار متر دوم را برای طلا بروند. هزار متر اول را خوب سپری کردند اما در هزار متر دوم ریتم مسابقه از دست آنها خارج شد و با 20صدم ثانیه اختلاف، مدال را از دست دادیم.» ملایی در بازی‌های آسیایی جاکارتا در قایق تک‌نفره مدال نقره گرفته بود. او این بار در مسابقات انفرادی شرکت نکرده است. امیرحسین محمودپور و رضا قهرمانی هم در رویینگ 2نفره سنگین‌وزن نتوانستند مدالی بگیرند و آنها هم چهارم شدند. البته رویینگ ایران شانس رسیدن به مدال‌های بیشتر را دارد. امروز محمودپور در فینالA  یک‌نفره رقابت می‌کند و فاطمه مجلل، نازنین ملایی، مهسا جاور و زینب نوروزی در قایق 4نفره. رویینگ ایران دوره قبلی در جاکارتا علاوه بر نقره ملایی به مدال‌های برنز 2نفره زنان و نقره 4نفره زنان رسیده بود. در 2014 اینچئون نیز یک طلا محسن شادی و یک برنز سولماز عباسی در تک‌نفره گرفته بودند. 2نفره مردان و 4نفره زنان هم سوم شده بودند. در 2010 شادی یک نقره داشت و تیم 4نفره زنان هم مدال برنز گرفت.

تکواندو  و مدال شماره2
دومین مدال کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هم به یک زن رسید؛ مرجان سلحشوری در رشته پومسه صاحب برنز شد. این تکواندوکار در دور نخست روما خاتون از بنگلادش را با امتیاز ۷.۷۲۰ از پیش رو برداشت و سپس در برابر بینتی عبدالکریم حریفی از مالزی به پیروزی رسید و با صعود به نیمه‌نهایی مدال برنزش را قطعی کرد. سلحشوری در این مرحله مقابل نیاوا از ژاپن شکست خورد و به مدال برنز رسید. سلحشوری از کار سختی که برای گرفتن این مدال داشت، گفت: «مسابقه خیلی سختی مقابل نماینده ژاپن داشتم. حریف مالزیایی هم رقیب سرسختی بود که مربی کره‌ای داشت. در این بازی هم در اجرای دوم امتیازهای مساوی گرفتیم ولی موفق شدم مدال برنز خودم را قطعی کنم. دوست داشتم رنگ مدالم بهتر می‌شد ولی خوشحالم که دست پر از مسابقات برمی‌گردم و باید بدانیم که بازی‌های آسیایی رویداد بسیار بزرگی است.» سلحشوری در بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ مدال نقره گرفته بود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید