حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت: عادات غذایی ازجمله مصرف نمک، چربی و شکر در کشور اشتباه است اما میتوان با فرهنگسازی مناسب به کاهش مصرف این عوامل زمینهساز بیماریها، کمک کرد. ارتقای سلامت با رویکرد مردمیسازی سلامت و ترویج زندگی سالم باید در اولویت قرار بگیرد.
پنج شنبه 30 شهریور 1402
کد مطلب :
203578
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1jMGR
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved