• یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 26 شوال 1445
  • 2024 May 05
دو شنبه 30 مرداد 1402
کد مطلب : 200713
+
-

پیگیری مطالبات نمایندگان مردم از شهرداری

ایجاد هلدینگ گردشگری در تهران؛ به‌زودی
روز گذشته احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران در تذکری با بیان اینکه قرار بود تشکیل مجموعه گردشگری تا پایان تابستان به نتیجه برسد، گفت: «قرار بود اقدامات تحت عنوان هلدینگ گردشگری دنبال شود و تابستان در حال اتمام است و هنوز اتفاقی نیفتاده است. بهتر است امور به‌موقع انجام شود؛ بیش از نیمی از تابستان از دست رفته و بخش کمی از آن باقی مانده است؛ لذا درخواست می‌کنیم موضوع پیگیری و تعیین‌تکلیف شود.» در همین رابطه محمدامین توکلی‌زاده، معاون فرهنگی-اجتماعی شهرداری تهران به همشهری گفت: «جلساتی را با کمیسیون تخصصی گردشگری شورا با حضور شهردار تهران و مجموعه‌های گردشگری تهران مانند اراضی عباس‌آباد، دریاچه خلیج‌فارس، برج میلاد و... برگزار کردیم. نظرهای تخصصی همگی را دریافت کردیم تا بدانیم چگونه مصوبه شورای شهر را اجرا کنیم. اعضای شورای شهر در این جلسات معتقد بودند که این اقدام 2مرحله‌ای انجام شود؛ یعنی ابتدا هلدینگ گردشگری را ایجاد کنیم و ظرفیت‌های شهرداری در حوزه گردشگری را به‌صورت منسجم در این هلدینگ ببریم و در نهایت هلدینگ را به سازمان تبدیل کنیم. برای این منظور چند جلسه برگزار شد و در جلسه آخر، با حضور اعضای شورای شهر تصمیم گرفته شد که با محوریت اراضی عباس‌آباد، کار را جلو ببریم. اقدامات اجرایی هنوز انجام نشده که دنبال آن هستیم هرچه سریع‌تر اقدامات را انجام دهیم و درحال حاضر منتظر ابلاغ شهردار تهران هستیم.»

تصمیم همگن در ساختارهای اداری
مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت‌وحقوقی شورای شهر روز گذشته تذکری مربوط به‌وجود اشکالات در ساختار حقوقی مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران داد. او گفت: «ادارات حقوقی مناطق با کمبود نیرو و مشکل ساختار مواجه هستند و امیدواریم با تدبیری که شکل می‌گیرد، این مشکل برطرف شود.» درخصوص این تذکر مجید باقری، معاون برنامه‌ریزی شهردار تهران به همشهری گفت: «تمام واحدهای شهرداری علاقه‌مند هستند اثربخشی اقدامات و کارهایشان در ساختار نشان داده شود؛ بنابراین مباحث و موضوع ساختار باید در شورای اداری شهرداری مطرح و ابعاد مختلف آن سنجیده شود و در نهایت تصمیم همگن اتخاذ شود؛ چراکه تصمیم‌گیری‌های نقطه‌ای و جزیره‌ای در این خصوص ممکن است به ساختارهای مختلف آسیب برساند؛ بنابراین قطعا پس از انجام کارشناسی‌های لازم و جمع‌بندی نهایی اقدامات لازم انجام خواهد شد.»

جایگزین زیرگذر چوب‌تراش در دستورکار منطقه2 است
زیرگذر محله چوب‌تراش در منطقه2 موضوعی بود که زهرا شمس احسان در تذکر روز گذشته خود به آن پرداخت. به ‌گفته این عضو شورای شهر «زیرگذر خیابان چوب‌تراش در وهله نخست، به‌عنوان کانال عبور آب، طراحی شده بود که با توجه به ساماندهی مسیل آب‌های زیرزمینی در حال حاضر به ‌عنوان زیرگذر ترافیکی مورد استفاده قرار گرفته که ارتفاع این زیرگذر بسیار ناچیز است؛ به‌نحوی که هر ماشینی امکان عبور از آن را ندارد. همچنین حین بارش، این زیرگذر با مشکلات فراوانی مواجه می‌شود.» شهرداری منطقه2 در این خصوص به همشهری گفت: «زیرگذر چوب‌تراش به‌عنوان یکی از معضلات فعلی محله طرشت از دغدغه‌های اصلی است و ساماندهی این زیرگذر به‌عنوان یکی از راه‌های اصلی دسترسی بلوار چوب‌تراش به بلوار تیموری در دستورکار سال‌جاری قرار گرفته است. مطالعات ترافیکی اجرای تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شیخ فضل‌الله نوری - بلوار تیموری و چوب‌تراش یا تعریض زیرگذر فعلی با هدف ارائه راهکارهایی برای رفع مشکلاتی همچون دسترسی‌های محدود، ناایمن بودن زیرگذر و شرایط هندسی نامناسب انجام شد و همچنین موضوع در کمیته شبکه معابر سازمان حمل‌ونقل ترافیک مورد بررسی قرار گرفت. بر همین اساس بازنگری مطالعات تقاطع مذکور جهت طی مراحل بعدی در دستور کار سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران قرار گرفته و در حال حاضر مطالعات تکمیلی جهت تعیین گزینه برتر و مناسب در حال انجام است. بدون شک پس از تعیین روش اجرا (تعریض روگذر موجود و یا اجرای تقاطع غیرهمسطح) و تهیه نقشه‌های فاز2، عملیات عمرانی در محدوده مورد نظر آغاز خواهد شد.»

این خبر را به اشتراک بگذارید