
طرز تهیه املت به سبک فیلی

املت سادهترین و سنتیترین نوع صبحانه است که تهیه و پخت آنهم بسیار آسان است. اما چند نکته کاربردی موجب خوشمزهتر شدن این غذای ساده می شود. برای تهیه این غذا شما به گوجهفرنگی، تخممرغ و روغن مایع یا جامد به همراه کره نیاز دارید. برای پخت املت ابتدا گوجهها را خرد و یا رنده میکنیم. زمانی که آب گوجهها کاملا تبخیر شد، روغن را به آن اضافه میکنیم. اولین نکته کاربردی در این قسمت است؛ باید گوجه را آنقدر سرخ کنید تا حالتی شبیه ربگوجه پیدا کنند. اگر در فصلی هستید که گوجه با کیفیت پیدا نمیشود میتوانید به گوجهها در حین سرخ کردن یک قاشق ربگوجه اضافه کنید. در مرحله آخر به نسبت گوجه و روغنی که در اختیار دارید، تخممرغ اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه به مخلوط خود حرارت دهید. ادویهها نیز در این غذا بسیار مهم هستند. نکته دوم افزودن فلفل ترکی قرمز است. این ادویه موجب خوشمزهتر شدن این غذا می شود.