محمد باریکانی/ گرافیک: آرش شاهسمندی
براساس اعلام سازمانهای جهانی گردشگری، گردش مالی گردشگری غذا در جهان اکنون به بیش از 200میلیارد دلار رسیده است. گردشگری غذا میتواند زمینه توسعه اقتصاد محلی و اشتغالزایی در مناطق محروم را فراهم کند. همچنین استفاده از غذاهای محلی و ارگانیک، میزان ابتلا به مسمومیتهای غذایی در سفر را کاهش میدهد که موضوع مهمی برای گردشگران در جهان است.
دو شنبه 29 خرداد 1402
کد مطلب :
194940
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/76OZw
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved