• جمعه 28 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 9 ذی القعده 1445
  • 2024 May 17
یکشنبه 21 اسفند 1401
کد مطلب : 187562
+
-

اعتراض به خالی ماندن اقامتگاه‌های بومگردی در نوروز

رئیس جامعه اقامتگاه‌های بومگردی ایران در اعتراض به تبدیل مدارس به خوابگاه‌های نوروزی گفت:‌ بومگردی‌ها در آستانه تعطیلی و ورشکستگی هستند و به جای حمایت از آنها، مدارس را برای اسکان نوروزی مسافران تجهیز می‌کنند.
یاور عبیری به ایسنا گفت: با وجود آنکه زمان کوتاهی تا آغاز تعطیلات نوروزی باقی مانده است، اما رزرو اقامتگاه‌های بومگردی در پایین‌ترین حد خود است، ‌حتی سطح آن کمتر از سال‌های قبل است. با این حال وزارت آموزش و پرورش، مدارس را برای اسکان نوروزی مسافران آماده کرده است.
او افزود: اقامتگاه‌های بومگردی بیشتر از 2سال درگیر محدودیت‌های کرونا بودند، امید همه آنها به نوروز ۱۴۰۲ بود تا کمی خسارت‌ها را جبران کنند، بیشتر آنها وام گرفته‌اند و باید آن‌ را به شکلی بازگردانند. حداقل انتظار این بود که اولویت نخست، اسکان نوروزی مسافران در بومگردی‌ها و اقامتگاه‌های رسمی باشد و بعد مازاد جمعیت به‌سوی مدارس هدایت شود. ما هر سال به این رفتار وزارت آموزش و پرورش اعتراض می‌کنیم، اما دوباره شاهد تکرار آن هستیم.
رئیس جامعه اقامتگاه‌های بومگردی از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی درخواست کرد در برابر طرح اسکان نوروزی مدارس و تبدیل آنها به اقامتگاه ایستادگی داشته باشد و دولت اولویت اسکان نوروزی را به اقامتگاه‌ها بدهد و مازاد جمعیت را در مدارس اسکان دهد. او گفت: اگر تبدیل مدرسه به اقامتگاه طرح درستی است، پس آموزش و پرورش هم به اقامتگاه‌های بومگردی مجوز بدهد تا ما هم در خانه‌های خود کلاس درس برگزار کنیم.
عبیری درباره صرفه اقتصادی اسکان مسافران نوروزی در مدارس در برابر هزینه‌های اقامت در هتل و یا اقامتگاه‌های رسمی در وضع اقتصادی موجود، گفت: متأسفانه بسیاری از مردم از قیمت‌ها و مزایای اقامت در بومگردی‌ها و یا سایر اقامتگاه‌های رسمی اطلاع ندارند. در مدارس چه امکاناتی به مردم داده می‌شود؟ درحالی‌که میانگین هزینه اقامت در بومگردی‌ها همراه با صبحانه برای هر نفر بین ۱۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است که این مبلغ در برابر خدماتی که داده می‌شود واقعا زیاد نیست.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید